Oldal frissítése

Canon PIXMA TS305

4,3 35 értékelés
23 990 Ft

Canon PIXMA TS305

Otthoni felhasználók és diákok egyaránt kedvelni fogják ezt a kis méretű, intelligens, WiFi-vel és Bluetooth-al rendelkező, kiváló minőségű nyomtatót, amely alacsony áron kapható. A 4800x1200 dpi felbontás kiváló minőségű 10x15 cm-es keret nélküli képek nyomtatáshoz használható, amelyek 65 másodpercen belül elkészülnek. Az élénk színek a Canon PIXMA TS305 festék alapú tintával, a nyomtatott szöveg élessége pedig a fekete pigmentfestékkel érhetők el. Ha gyakran nyomtat, a Canon PIXMA TS305 tintasugaras nyomtató csökkenti az XL patronok költségeit nagyobb oldalszám esetén.

A Canon PIXMA TS305 (2321C006) tintasugaras nyomtató legfontosabb jellemzői

  • Kompakt és megfizethető
  • 10x15 cm keret nélküli fotó
  • 4.800 × 1200 DPI felbontás
  • Bluetooth és WiFi (Canon PRINT, Apple AirPrint / Mopria)
  • Egyszerű beállítás és használat
  • Energiatakarékosság (10 watt nyomtatáshoz)
  • Opcionális XL festékkazetták a költségmegtakarításhoz

Szkennelési és másoló funkciók

Ráadásképp, az okostelefon fényképezőgépe hatékonyan játssza a beépített szkenner szerepét. Telepítse a Smartphone Capture and Copy funkciót a telefonra, helyezze a beolvasandó papírt a nyomtató tetejére, és készítsen egy képet a telefonnal. Nem kell különösen figyelnie, hogy jó minőségű fotót készítsen, az eredmény így is-úgy is tökéletes lesz. A fotóalkalmazás gyorsan összehangolja a geometriáját a Canon PIXMA TS305 tintasugaras nyomtatón. Ezek után nem jelent gondot a nyomtatás vagy az archiválás.

Intelligens funkciók WiFi és Bluetooth kapcsolattal

A beépített WiFi és Bluetooth kapcsolattal egyszerűen kinyomtathatja a kész dokumentumokat és fotókat közvetlenül a mobilkészülékéről. A TS305 kompatibilis az AirPrint és a Mopria technológiákkal egyaránt, így a kapcsolat gyorsabb és kényelmesebb akár Google Androidot, akár Apple iOS-t használ. A Canon PRINT és a PIXMA Cloud Link támogatás alkalmas például az Instagram vagy a Google Drive tárhelyről való nyomtatáshoz.

Felhasználóbarát nyomtató a My Image Garden program segítségével

A Canon PIXMA TS305 tintasugaras nyomtató telepítése és beállítása egyszerű feladat, ahogy a FINE tintapatronok gyors cseréje is. A My Image Garden szoftver megoldást kínál a fotók elrendezésére és nyomtatására. Olyan fejlett funkciókkal, mint az arcfelismerés, pár pillanat alatt mindig  megtalálhatja azt a képet, amelyet keres. Nincs többé hosszas böngészés és keresés.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines
Rendeltetés Otthonra

Funkció

Jellemzők AirPrint, Keret nélküli nyomtatás, Fotó nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi, Bluetooth

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma 10 × 15 cm

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 4800 x 1200 DPI
Fekete-fehér nyomtatási sebesség - ESAT 7,7 kép/perc
Színes nyomtatási sebesség - ESAT 4 kép/perc
Bemeneti tálcák 60 lap

Méret

Magasság 143 mm
Mélység 282 mm
Szélesség 430 mm
Tömeg 2,9 kg

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  PC299q4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2321C006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05