Oldal frissítése

Canon PIXMA PRO-100S

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA PRO-100S

Vérbeli fotónyomtató

A nagy formátumú Canon fotónyomtatóval a szenvedélyes fotóművészek régi álmai most valóra válnak. Modern nyomtatási rendszerének köszönhetően professzionális minőségű fotók létrehozására képes, és mindez a sebességével kombinálva garantálja, hogy akár egy fotóstúdióban is tökéletesen megállja a helyét. Egy A3-as színes fotó nyomtatási mindössze 90 másodpercet vesz igénybe. Nyomtathat akár CD vagy DVD-felületekre is. A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a nyomtató bárhol elhelyezhető. A PIXMA PRO-100S munkafolyamatba való integrálását Ethernet-csatlakozás könnyíti meg.

Legfontosabb jellemzői

  • Színes fotókidolgozás A3-as formátumig
  • 8-tintás festékalapú rendszer a galériaminőségű képekért
  • Hosszú időtartalmú tinta az időtálló fotókért
  • Széleskörű médiatámogatás
  • WiFi és Ethernet kapcsolat

Főszerepben a tinta

A fotónyomtató FINE nyomtatófej-technológiát használ az aprólékos részletű, szemcsésség nélküli fotókért. A ChromaLife 100+ festékalapú tinta tökéletes élénkséggel adja vissza a színeket és páratlan ragyogást kínál fényes papírra nyomtatás esetén. Az új 8 színes és 3 monokróm tintából álló rendszer garancia arra, hogy gazdag, fényes és élénk színű fényképeket és gyönyörű fekete-fehér képeket nyomtathasson. 

Turbózza fel a színeket

Az új PRO mód (a nyomtató-illesztőprogram része) biztosítja a legpontosabb színegyezést a nyomtatott fotó és a képernyőn megjelenő kép között. Ahhoz, hogy még nagyobb színhűséget érjünk el, egy egyedi ICC profilt hozhatunk létre, vagy még ennél is nagyobb finomhangolást érhetünk el a Colour Management Tool Pro használatával. A A Cacoc fotópapírok támogatottak. Továbbá letöltheti ismert papírgyártók Canon ICC profilját, mint a Hahnemühle, Ilford és Canson.

Közös hálózaton 

Töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazást okoskészülékeire és nyomtasson azonnal. További támogatott szolgáltatások az Apple AirPrint és a Google Cloud Print internethozzáféréssel. Töltsön le formanyomtatványokat és egyéb sablonokat a PIXMA Cloud használatával közvetlenül a kívánt felhőalapú tárhelyszolgáltatásokból.  A My Image Garden szoftver megoldást nyújt a fotói rendszerezésére és nyomtatásra, szkennelésére és hozzáférést nyújt internetes szolgáltatásokhoz. Fejlett funkcióinak köszönhetően, mint például az arcfelismerés, mindig megtalálja majd, amit keres. 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Nyomtatási szín Szines
Rendeltetés Otthonra, Irodába

Funkció

Jellemzők AirPrint, Keret nélküli nyomtatás, Külön színes patronok, CD/DVD Nyomtatás, Fotó nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek A3, A3+, A4, A5
Fotópapír formátuma 10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 4800 x 2400 DPI
Bemeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 215 mm
Mélység 385 mm
Szélesség 689 mm
Tömeg 19,7 kg

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  PC189d2
Termékszám:  9984B009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10