Oldal frissítése

Canon MP-1211-LTSC

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon MP-1211-LTSC

A CANON MP-1211-LTSC számológép mindazt nyújtja, ami hasonló eszközöktől elvárható. A felső kategóriás, 12 helyiértékes számológép nagy igénybevételre, professzionális irodai használatra készült. A 4,3 sor/mp-es nyomtatási sebesség felgyorsítja a munkavégzést. A kétszínű nyomtatás jól elválasztja a fekete színű pozitív, és a vörös színű negatív számokat.
A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznem is bármikor gyorsan és könnyedén átszámítható más pénznemre (és viszont). A készpénzváltási számítások és a konstansszámítások gyorsan és pontosan történnek. A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, illetve a kerekítés, a végösszeg vagy az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését. 
A nagy, kétszínű LCD-kijelző erős kontraszttal és becsillanásmentes megvilágítással segíti a számok azonnali leolvasását. A fekete háttéren látható nagy, jól olvasható Pure Green karakterek állandó használat esetén is kényelmessé teszik a képernyő megtekintését. A negatív számokat és a hibákat vörös szín jelzi. A nagy méretű, tartós, színkódolt gombokból álló, méretes billentyűzettel gyorsan, egyszerűen és szinte hibátlanul végezhető az adatbevitel. A nagy igénybevétel mellett is megbízható és kényelmes működtetést a hálózati tápellátásra való csatlakoztatás is szolgálja. Az MP1211-LTSC készülék ezüstmetál bevonata és az elegáns, kompakt kialakítás kifinomult jelleget csempész az irodába.
Paraméterek és specifikációk:
Nyomtatás:Kétszínű (fekete és vörös)4,3 sor/másodperc
Kijelző:
102 x 20mm
kétszínű
12 helyiértékes
Papír:
Canon MP-57
Tinta:
M-310 / EP-102
Tömeg:
1,6kg.
Váz:
ezüstmetál bevonat

Paraméterek

Típus

Számológép típusa Nyomtatható

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek CR2032 / LR2032 (gombelem)

Felszerelés

Billentyűzettípus Műanyag

Funkciók

Alapvető funkciók Százalékokkal
Pénzfüggvények ÁFA kiszámítása, Kiadások/eladások/haszon kiszámítása, Valutaátváltás

Kijelző

Kijelző egysoros
Kijelző szélessége - helyek száma a kijelzőn 12
Kód:  QN005g
Termékszám:  2496B001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20