Oldal frissítése

Canon MP-120 mg

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon MP-120 mg

Ez a 12 helyértékes, kétszínű kijelzővel felszerelt számológép ötvözi a környezetbarát alapanyagokat a professzionális teljesítménnyel. Az üzleti, adó- és valutaszámítási funkciók növelik a készülék hatékonyságát. Az MP120-MG az első nyomtatni képes számológép, amely újrahasznosított Canon alapanyagokból készült részeket tartalmaz (tápfedél, nyomtatófej, műanyag kijelző, burkolat).

A nagy, kétszínű LCD kijelző erős kontraszttal és becsillanásmentes megvilágítással segíti a számok azonnali leolvasását. A fekete háttéren látható nagy, jól olvasható Pure Green karakterek állandó használat esetén is kényelmessé teszik a képernyő megtekintését. A negatív számokat és a hibákat vörös szín jelzi. A kétszínű festékhengeres nyomtatás jóvoltából a pozitív számok tiszta fekete színnel, míg a negatív értékek vörössel láthatók. Gyors nyomtatási sebesség: 2,7 sor/mp. A méretes, számítógép-billentyűzethez hasonló, tartós anyagból készült, színkódolt billentyűsoron egyszerűen, szinte hibátlanul végezhető az adatbevitel.

Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A haszonrés automatikusan kiszámítható a külön költség-eladás-árrés billentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén meghatározhatók a különböző adókulcsokkal módosított összegek. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).

A praktikus óra és naptár funkcióval a kijelzőn és a nyomtatott anyagokon is minden nyomon követhető. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, illetve a kerekítés, a végösszeg vagy az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését. A további extrák közé tartozik a nem hozzáadó, a százalék, felár/árengedmény és a shift gomb.

Az MP120-MG számológép normál hálózati tápellátásra csatlakoztatható. Újrahasznosított alapanyaga a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel – így biztosítja a megbízható és tartós használatot.


Műszaki adatok:
Nyomtató:
2,7 sor másodpercenként
Színes nyomtatás:
Két színben (piros és fekete)
Számjegyek:
12 helyi érték
Kijelző mérete:
100 x 18 mm-es.
A kijelzett karakterek mérete a képernyőn:
14,9 x 5,8 mm-es.
Memória:
1 + végösszeg
Áramellátás:

Hálózati tápellátás
Elem:
CR2032
Méret:
292 x 203 x 72 mm-es.
Szín:
fehér
Súly:
960 g.
Papír:
MP-57
Kellékek:
CP-13 festékgörgő

Paraméterek

Típus

Számológép típusa Nyomtatható

Kijelző

Kijelző szélessége - helyek száma a kijelzőn 12
Kód:  QN005f0
Termékszám:  2656B001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15