Oldal frissítése

Canon LEGRIA Mini X

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA Mini X

A kamera egy meglepően jó minőségű, Full HD videó és kreatív potenciál a verzió "X" ment professzionalizációja videó és audió. Ez az extra kis kamera egy ultra nagy látószögű objektív széles rekesznyílás mindent rögzíteni előtted, akkor 12 megapixeles CMOS-érzékelő, és végül a legújabb verzióját a videó processzor - DIGIC DV negyedik Ez a processzor büszkélkedhet, a feldolgozási sebesség növelése, hanem a kiváló eredményeket zaj teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett is. Mindez és még sok más kis test, amely kíséri mindenhová könnyen.
Mini X büszkélkedhet egy újonnan hozzáadott szakmai AVCHD felvételi formátum, hogy az abszolút maximális felvételi. Kiválaszthatja AVCHD 50i vagy 25p MP4. Hogy a hang nem marad el a képet adunk nagyobb mikrofont egy nagy jel / zaj arány és a szélesebb dinamikatartomány, jelentősen csökkentve a zajt és kellemetlenséget okozzák. Egyértelműen rögzíteni szélesebb alacsony és magas frekvenciájú hangokat. Újdonság lineáris PCM hangrögzítő, vagyis tömörítetlen CD minőségű hangot. Ehhez, akkor állítsa be a bemeneti szintet példát iránya, frekvenciamenet, hanem a szél szűrő kültéri felvétel. Külső mikrofon csatlakozó biztosít egy másik dimenzió a felvétel, és támogatja az egyidejű felvételt beépített mikrofonnal.
Ha ez a szög 150 ° videó túl sok a részleteket a követelményeknek, nem a problémát azonnal átválthat alacsonyabb látószög 51 °. Ezeket a lehetőségeket szög is változik elődje. Felvételi módok lassú és gyors mozgás felvétel lassul 1/4 sebesség, vagy felgyorsítja a 4X. Interval felvétel funkció segítségével szállít vonzó filmek time-lapse hatása. Vedd meg a kreativitás tovább, köszönhetően a "Video Snapshot", amely létrehoz egy rövid filmeket, miután egy fotó.
Lő a film minden helyzetben - vízszintes és függőleges. Detection forgatni automatikusan elforgatja a képet elérésének megfelelő orientációban, mely rugalmasabb munkavégzés a szkennelési szögek. Annak ellenére, hogy a beépített WiFi csatlakozni közvetlenül egy táblagép vagy okostelefon, amely lehetővé teszi, hogy megosszák velük közvetlenül, a kamera távolról vezérelhető és felügyelhető, hogy mi történik előtt a kamera lencséje. Támogatott operációs rendszerek Apple iOS és a Google Android.
Minden lövés segít rugalmasan használható érintőképernyővel. Hála szögben elfordítható, másik oldalról lehet kapcsolni az objektum irányába, vagy a hátsó helyzetjelző, amely élő, amit forgatás. Ez teszi LEGRIA mini ideális fényképezőgép a különböző stílusok és könnyen megközelíthető, köszönhetően eljegyzését. A belső tér hasznosul az utolsó helyen, de volt egy hely a trükkök. Másrészt, vannak gyakorlati állvány, amely teljesen kitölti a kisebb állványt. A kamera támogatja állni CT-V1 elektronikus átfordulás telefonról vagy a tablettát.
További információk:

érzékelő:
Típus: CMOS hátsó megvilágítású átlós 1 / 2,3 "
Teljes pixelszám: 12,8 megapixel
Hasznos képpontok video: MP4 mód: Körülbelül 8,99 megapixel (szélesvásznú mód) / 2,07 megapixel (Detail mód kikapcsolva / IS funkció be van kapcsolva); AVCHD módban: kb 8,29 megapixel (szélesvásznú mód) / 2,07 megapixel (Detail mód funkció kikapcsolt IS, IS funkciót, míg 1,33 megapixel)
Hasznos képpontok fotó: Körülbelül 12 megapixel (szélesvásznú mód) / 2,76 megapixel (részletes üzemmódban)
Szűrjük elsődleges színszűrő

lencse:
Típus: Objektív, fix fókuszos / ultra széles látószögű objektív
Átlós látószög: Wide Mode / Részlet MP4 filmek: körülbelül 160 ° / 64 ° C; AVCHD filmek: körülbelül 150 ° / 51 ° (64 ° IS funkció ki van kapcsolva); Fotók: körülbelül 170 ° / 78 °
35mm-es megfelelője: Széles Üzemmód / Részlet MP4 filmek: megközelítőleg 16,8 mm / kb 35,0 mm; AVCHD filmek: 17,5 mm / kb 43,7 mm (35 mm-es funkció ki van kapcsolva); Fotók: körülbelül 15,4 mm / kb 32,1 mm
Rekesz: f / 2.8
A felvételi távolság: Nagy mélységélesség (0,4 m az?)
Képstabilizátor: igen
Lencsevédő: Igen (vezérlés a hálózati kapcsoló)

Képfeldolgozás:
Képfeldolgozó processzor DIGIC DV 4
HS rendszer
arcfelismerés

Videofelvétel:
Felvételi formátum: MP4 és AVCHD 2.0
Felvétel tükörkép csak mód MP4
Multicast kurzorképet (funkciót, míg a felismerése orientáció, és csak a felvétel közben MP4)
Mód és a lassú mozgás: Lassú: 1/4 × (VGA) 1/2 × (720P) Gyors: 2 ×, 4 × - csak a felvétel alatt MP4
Felvételi mód: Smart Auto / P / SCN (Food and Fashion / Sport / Éjszakai / vízpart / hó / Makró / VU)

MP4 rögzítési mód:
25p: 1920 x 1080, 24 Mb / s
25p: 1920 x 1080, 17 Mb / s
25p: 1280 x 720, 4 Mb / s

AVCHD felvételi mód:
50i: 1920 × 1080, 24 Mb / s
50i: 1920 × 1080, 17 Mb / s

hang:
Rendszer: LPCM (AVCHD felvételi mód, 24 Mbit / s); MPEG-4AAC-LC (két csatornás) (MP4 felvételi mód); Dolby Digital (kétcsatornás) (AVCHD felvételi mód, 17 Mbit / s)
Mikrofon: sztereó
Kézi beállítás: Volume állítás: 0-99 (100 láb)
Hang szerkesztése: Wind szűrő mikrofon / mikrofon csillapító / frekvencia válasz, mikrofon / irányítottság
Hangkeverés: Igen - mix belső mikrofon bemenet külső
Kiválasztása audioscény: Igen (Standard, Meeting Festival, zene, beszéd, Erdő és madarak, a zaj, és a felhasználói beállítások)

kijelző:
Rotary: kétcsuklós típusú
Képpontok száma: 230000 pont
érintés követés
Érintsd Shutter (a felhasználói felület adáskor élő képek)

Kreatív funkciók:
Interval Rec: választás 5 s / 10 s / 30 s / 1 perc / 10 perc (csak rekord MP4)
Pillanatfelvétel: választás a 2, 4 vagy 8 másodperces
mód dekorációk
Szűrők filmréteg (csak átkódolás)

WiFi funkció:
Távirányító és átadása (fel kell szerelni a CameraAccess)
Film Feltöltő (Ehhez telepítése MovieUploader rendszerek: iOS5, iOS6)
Játék a böngészőn keresztül
Media Server (támogatnia kell a DLNA)
webszolgáltatás

A csomag tartalma:
Body LEGRIA mini X
Lítium-ion akkumulátor NB-12L
Kompakt hálózati adapter CA-110
USB kábel
csuklópánt

Paraméterek

Kód:  OC849c
Termékszám:  9114B009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05