Oldal frissítése

Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok

Kompakt digitális fényképezőgép Canon fekete. Ez egy minőségi Full HD kamera CMOS érzékelő. 57násobným van szerelve digitális zoom teszi, hogy elfog még a távoli tárgyak. Vše, co natáčíte si můžete přehledně prohlížet na přehledném, třípalcovém kapacitním dotykovém displeji s rozlišením 230 tisíc bodů.És felvételeket ezután könnyen el lehet osztani, az integrált felületen, WiFi és NFC. A kamera belső memóriája 8 GB egy esetleges meghosszabbítását SDXC kártya (akár 64 GB).

legfontosabb jellemzői

  • 3 "érintőképernyő
  • Videó felbontása Full HD (1080p)
  • vezeték nélküli megosztása Wi-F i
  • Optikai képstabilizátor
  • 57 × teljesítményű zoom (32x optikai)
  • DIGIC chip
  • képes szerkeszteni a videókat (különleges hatások, lassítás / gyorsítás)

minőségű videó

A Canon HD videó objektív, akkor lő jó minőségű filmeket bárhol és bármikor. CMOS-érzékelő átlós 1 / 4,85 "a felbontás 3,28 Mpix (2,07 hatékony videó és képek). DIGIC DV4 biztosítja a magas minőségű képeket - anélkül, hogy jelentős zajt, még gyenge fényviszonyok mellett is. Erre a célra is hozzájárul minőségű optikával. Az objektív lehetővé teszi, hogy egy lenyűgöző teljesítmény 57 × zoom. A "választás audioscény" segít dallam a hang a videó a kívánt formára. Van egy választott öt különböző üzemmódban. 

A rögzített adatok azután lehet zárni, hogy véletlenül törli az emlékeket. A videó AVCHD és MP4, nem a belső memóriában és az SD-kártyáról. Tudod lőni videó a legjobb minőségben személyes használatra és videó kisebb felbontású, mint a gyors, hogy ossza meg barátaival.Az alapvető műszaki jellemzők USB 2.0, mini HDMI és egy fejhallgató-csatlakozó. Li-ion akkumulátor rögzítésére körülbelül 2 óra 10 perc egy feltöltéssel.

egyszerű megosztás

Az integrált WiFi interfész segítségével videókat feltölteni az intelligens eszköz, vagy egyszerűen csak a szociális hálózatok. Az NFC a megosztásnak nagyon egyszerű, a párosítás kamerák és intelligens eszközök elég csak egy kattintás, és a függelékeket. NFC is használható, ha a Canon Csatlakozás Station, amely lehetővé teszi, hogy néz rögzített tartalmat a TV.

további hatásokat

Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy kísérletezni a kép rekordokat.A kamera képes rögzíteni lassú felére, és láthatjuk a mozgás a tárgy, aki nem tudja tartani a szemét elkülönítését. Vagy fordítva, akkor felgyorsíthatjuk videó, akár 1200 ×. Az biztos, hogy létrehozásakor használhat time-lapse videók, amelyek rögzítik a hosszabb időközönként. Ez adhat videókat a különböző szórakoztató effektusokat és szűrőket, hogy a rekord megfelelő hangulatot.

A csomag tartalma:

Kompakt hálózati adapter CA-110 Akkumulátor BP-718, HDMI kábel, HTC-100 / S, USB kábel IFC-30PCU / ??S

Kód:  OC801k62p
Termékszám:  0279C020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15