Oldal frissítése

Canon LEGRIA HF G26

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF G26

Nagyon nagy teljesítményű digitális kamera, amely a professzionális felvevő eszköz előfutárát képviseli. Legnagyobb előnye a kompakt ház kombinációja, amelyet egy kézben is játszva foghatsz, a lenyűgöző Full HD felbontással. A Canon LEGRIA HF G26 20x-os optikai zoommal is rendelkezik, és kiváló fényerejű objektívjeinek köszönhetően még rosszabbul megvilágított jelenetekkel is képes megbirkózni. Természetes az optikai képstabilizátor, a dönthető érintőképernyős kijelző, plusz a WiFi és ráadásul két SD/SDHC/SDXC memóriakártya-nyílás.

A Canon LEGRIA HF G26 digitális kamera fő jellemzői

  • Full HD felbontás gyors pillanatképekkel
  • Kiváló fényerejű objektív, f1,8-tól f2,8-ig
  • 20x optikai zoom
  • Két nyílás memóriakártyáknak
  • Wide DR Gamma széles dinamikatartományú üzemmódok
  • Öt-tengelyes optikai képstabilizáció
  • Felvételkészítés AVCHD vagy MP4 formátumban
  • Könnyű és kompakt, remekül illik egy kézbe
  • Akár 2 óra felvétel az akkumulátor egyetlen feltöltésével

Kamera nagy teljesítményű hardwerrel

A Canon LEGRIA HF G26 Full HD felbontással rendelkezik. Ami még fontosabb, másodpercenként 50 képkocka sebességgel képes felvételt készíteni, így a videón a mozgás részletes és folyamatos. A kiváló képminőséget a gyors DIGIC DV IV processzor és a HD CMOS PRO érzékelő biztosítja. Ezt a nagy teljesítményű hardvert a kiváló minőségű objektív támogatja, amely f/1,8-2,8 fényerővel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően a kamerával rosszul megvilágított jeleneteket és tereket is rögzíthetsz, ahol egy gyengébb gép csütörtököt mondana. Minimális 1 lx megvilágítással is megbirkózik, éjszakai üzemmódban pedig akár 0,1 lx-el is. A felvett anyagokat AVCHD vagy MP4 formátumban tárolhatod 3 MB/s sebességgel. Gyors memóriakártyával (max. 64 GB) kombinálva ez nagyon gyors átvitel, amely az egyszerű megosztásra is alkalmas.

Hogyan működik a LEGRIA HF G26 vezérlése?

A Canon LEGRIA HF G26 kamera vezérlése maximálisan felhasználóbarát. Nagy, 3 hüvelykes érintőképernyős kijelzőjét például a menüben történő navigáláshoz használhatod. A kamera megfogását, az exponáló gomb megnyomását és a zoomolást a jobb kezeddel játszva megoldod. A bal kezeddel fókuszálhatsz, mert az objektív MF-gyűrűvel van felszerelve. Az automatikus és kézi fókuszálás közötti váltás nagyon praktikusan a dönthető kijelző végén található. Ha a kijelző a nagyon éles napfényben csütörtököt mond, akkor az optikai keresőre támaszkodhatsz, amelynek nagyméretű szemlencséje van a napfény kiszűrésére, valamint több mint 1,5 millió képpontos felbontása.

Mit tud még a LEGRIA HF G26?

Az öttengelyes optikai képstabilizáció mellett a Canon LEGRIA HF G26 olyan hatásos, lassú és gyors felvételkészítési módokkal van felszerelve, amelyekkel szinte varázsolhatsz. A Wide DR Gamma lehetővé teszi széles dinamikatartományú és nagy fényerejű üzemmódok használatát. A rekesz szerkezete nyolc lamellából áll, amelyek segítségével az előtérben tökéletesen éles lesz a kép és hatásosan elmosódott a háttérben. Ennek köszönhetően a képek térbeli és dinamikus megjelenést kapnak. Manuálisan beállíthatod a kép színegyensúlyát, és választhatsz a standard és a nagy fényesség között. 58 mm-es objektívszűrőket vagy külső kiegészítőket is használhatsz, amelyek a felső "papucsokba" illeszkednek.

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 2,91 Mpx
Optikai zoom 20 ×
Kijelző mérete 3 "

Típus és működés

Képstabilizálás Optikai
Típus Családi
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás Full HD
Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, micro SD
Támogatott video formátumok MP4
Felvétel maximális hossza 1 470 perc
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video Mini HDMI
Adat interfészek USB 2.0

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Canon BP-820
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 880 g
Szélesség 8,4 cm
Magasság 11,5 cm
Mélység 23,1 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Napernyő
Kód:  OC848a
Termékszám:  2404C006AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10