Oldal frissítése

Canon LEGRIA HF G25 + töltő CG800E

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF G25 + töltő CG800E

High end kamera széles látószögű objektívvel és kivételes hang lenyűgöző filmeket Full HD felbontásban. A kamera egy nagy objektív 10x optikai zoommal. Advanced HD CMOS PRO érzékelő tervezték professzionális kamerák, és kiváló teljesítményt nyújt még gyenge fényben is. Intelligens optikai képstabilizátor automatikusan érzékeli a jelenetet, és kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat. Az eredmény éles és részletes mozgóképet bármilyen helyzetben.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségű felvétel gyenge fényviszonyok
  • Teljes kézi vezérlés
  • Intelligens stabilizátor csökkenti sokkok
  • Stabil forgatás útközben
  • Hangsávokat a színpadon
  • Védő nap káprázáskorlátozók
  • 32GB + 2 kártyahely

Automatikusan és manuálisan

Az autofókusz gyors és pontos fókusz a témára, hogy elérjék a tökéletes képet. De ez a fényképezőgép támogatja a kreativitást és a teljes kézi vezérlés segítségével a gyűrűt. Állítsa kézi expozíció, rekeszérték, zársebesség vagy a hangsúly azokra a helyekre, amelyek nem felvenni, és az automatikus érdeklik. Arcfelismerés biztosít exponált és az emberek felvételek. A fényképezőgép egy nagyon érzékeny beépített mikrofon zoom a lövések, adtak a lehető hű hangzás.

Berendezés megfelel a célok

LCD kijelző érintőképernyős átlója 3,5 "optimalizált forgatás HD és a 100% -os lefedettség a jelenetet. Ezen felül a fényképezőgép jön rugóvezérelt színes kereső. A kamera is fel van szerelve egy nagy árnyékolót, amely megakadályozza a nem kívánt villog a külső fényforrások. Beépített flash memória 32GB rögzítésére több mint 12 órányi videót Full HD minőségű sebesség akár 24 Mb / s. A memória tovább bővíthető két slot memóriakártyák SDXC tompa.

Kód:  OC847b5
Termékszám:  8063B036
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20