Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Canon IXUS 285 HS lila

4,8 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Canon IXUS 285 HS lila

Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat, és hozz létre egy képekből és videókból álló gyűjteményt a családoddal és a barátaiddal. A Canon IXUS 285 fényképezőgéppel gyerekjáték lesz a kiváló minőségű felvételek készítése. Ezt a minden tekintetben kompakt készüléket kiváló felszereltsége, átlagon felüli képességei, és nem utolsósorban kis mérete és alacsony tömege miatt fogod szeretni. Gond nélkül elfér a zsebedben is, elég csak egyszerűen előrántani, utána pedig egy gombnyomással elkészülnek a szuper képek, videók.

A Canon IXUS 285  legfontosabb jellemzői

  • Mindig veled lehet a karcsú IXUS fényképezőgép
  • Full HD filmfelvételek készítése egyetlen gombnyomással
  • Egyszerű kapcsolódás, megosztás, és távolról készített felvételek
  • Kiváló képminőség gyenge fényviszonyok mellett is
  • Energiatakarékos, hogy minél több képet készíthessünk

Modern technológia

A fényképezőgépet felszerelték Wi-Fi modullal, és támogatja az NFC technológiát is. Könnyűszerrel vezeték nélküli hálózatunkra kapcsolhatjuk, hogy megosszuk a vele készült felvételeket, vagy okostelefonunk segítségével távolról is vezérelhetjük. További hasznos kiegészítő a GPS modul, ami a fotókhoz, videókhoz földrajzi helyet (koordinátákat) társít. Mindezt nagyon egyszerűen kezelhetjük a 3 hüvelykes érintőképernyő segítségével.

Tökéletes társ

A nagy látószögű objektív gyújtótávolsága 25 mm, ennek köszönhetően a széles panorámájú tájképek és nagyobb csoportképek készítése is egyszerűen megoldható. A kiváló képminőségről és részletgazdag fotókról a  20,2 megapixeles CMOS érzékelő gondoskodik. A távoli témák megörökítésénél igazán hasznos lesz az optikai zoom, ami a fényképezőgép kis mérete ellenére egészen 12-szeres nagyításra is képes. Ráadásul a ZoomPlus funkció révén akár a 24-szeres nagyítás is bekapcsolható. Ez a modern technológia a szokásos digitális zoomnál sokkal jobb képélességet és tisztább részleteket nyújt.

Szürkületben is hatékony

A fényképezőgép nagy teljesítményét és sebességét az iSAPS technológiával felvértezett Digic 4+ processzor biztosítja. Az intelligens IS képstabilizátor eliminálja a remegést, így minden fotó és videó tűéles lesz még gyenge fényviszonyok és teljes nagyítás mellett is.

Tűéles videófelvételek

A videózás pont olyan egyszerű, mint a fotózás. Egyetlen gombnyomással indíthatjuk a csúcsminőségű Full HD felbontású felvételt, hogy megörökítsük az emlékezetes pillanatokat. Oszd meg az élményeidet a többiekkel. A fényképezőgép HDMI kimenete révén egyszerűen televízióra köthető, így társaságban nagy képernyőn nézhetjük vissza a felvételeinket.

Üzemmódok

A fotók és videók nagyszerű minőségét az automatikus képanalizáló eljárás biztosítja, ami mindig a legmegfelelőbbet választja ki a 32 üzemmód közül. SmartAuto módban csak a fotók megkomponálására kell odafigyelned, hiszen mindenféle paraméterek és funkciók állítgatása nélkül megkapod az optimális expozíciós beállításokat.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 9,96 cm
Magasság 5,8 cm
Mélység 2,28 cm
Tömeg 147 g

Szín

Szín Lila

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus és funkció

Típus Ultrazoom
Bajonett Bajonett nélkül

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/2,3"
Maximum ISO 3 200
Sorozatfelvétel maximális sebessége 2,5 fps

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 25 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 300 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,6
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/7
Legrövidebb fókusztávolság 1 cm
Optikai zoom 12 ×
Bajonett Bajonett nélkül

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Támogatott formátumok JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, NFC
Kód:  OC072h4
Termékszám:  1082C001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05