Oldal frissítése

Canon IXUS 275 HS ezüst

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon IXUS 275 HS ezüst

Canon IXUS 275 HS egy fejlett, kompakt kamera, szeretni fogja köszönhetően a kis méret, kis súly és a kiváló felszerelés. Nem probléma elfér a zsebben, így csak akkor kell kihúzni, húzza meg a ravaszt, és élvezze sok megszakítás szórakoztató, miközben a képek kiváló minőségű. 

univerzális pro

Az alapja egy széles látószögű objektív fókusztávolsága 25 mm, ami lenyűgöző képeket rögzíteni tájképeket vagy nagy embercsoportok a maximális részletesség. Érzékeny optikai CMOS-érzékelő nagy felbontású akár 20,2 megapixeles, hogy rögzítse az összes pillanat, hogy megéri, a legjavából. Távoli objektumok zoom 12x optikai zoom akár 24x funkció ZoomPlus. Ez egy speciális technológia megközelítés, amely tisztább részletekre és nagyobb élességet, mint a hagyományos digitális zoom.

Intelligens IS küzd a fényképezőgép rázkódását, így biztosítva, hogy a képek és a videók éles és részletgazdag, még a teljes zoom beállításokat, vagy gyenge fényben. A sebesség és a teljesítmény a készülék biztosítja a fejlett DIGIC 4+ iSAPS technológiával.  

Videofelvétel olyan egyszerű, mint fényképezni. Egyszerűen nyomja meg az egyik gombot, és indítsa el a felvételt fontos pillanatait kiváló minőségű Full HD. Ha azt szeretnénk, hogy ossza meg tapasztalatait másokkal, egyszerűen csatlakoztassa a fényképezőgépet a HDMI csatlakozó a TV-t és élvezze mindent a nagy képernyőn anélkül minőséget.

módok

Használata SmartAuto mód élvezhető alkotó egyszerűség kézi beavatkozás nélkül, mégis a képek ki vannak téve, pontosan az Ön ízlése szerint. Képek és filmek tökéletes köszönhetően a technológia, amely elemzi a jelenetet, és automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat 32 lehetőség. Engedni a képzelet és szórakoztató kreatív hatások, mint a Fish-eye, Különlegesen élénk és monokróm.

folyamatosan kapcsolatban

A korábbi modellekhez képest, a kamera el van látva egy vezeték nélküli Wi-Fi interfésszel és NFC. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén megoszthatja fényképeit vagy vezérelhetik a kamera segítségével egy okostelefon. Csatlakoztatása után egy kompatibilis okostelefont rendelheti fotók és GPS koordinátákat. Minden nagyon könnyen szabályozható a 3 "LCD érintőképernyő

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Kompakt
Jellemzők Arcfelismerés

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/2,3"
Oldalarány 16:9
Min. záridő 1/1 960 s
Maximum ISO 3 200 db

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 25 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 300 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,6
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/7
Optikai zoom 12 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)

Memória és mentés

Támogatott formátumok JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi
Audio/Video HDMI
Támogatja a közvetlen nyomtatást PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, Használati útmutató
Kód:  OC071h3
Termékszám:  0159C001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05