Oldal frissítése

Canon IXUS 175

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon IXUS 175

Ez az ultravékony és stílusos, rugalmas 28 mm-es, nagy látószögű, 8-szoros optikai zoomobjektívvel és 16-szoros ZoomPlus funkcióval rendelkező IXUS gép könnyen elfér a táskádban vagy a zsebedben, így bármerre is jársz, könnyedén, kiemelkedő minőségű fotók és filmek segítségével rögzíthetsz minden pillanatot, történjen közel vagy távol. Készíts több felvételt az akkumulátorfogyasztást csökkentő Energiatakarékos üzemmóddal.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű, vékony IXUS, amit mindig magadnál tarthatsz
  • Kiváló minőségű HD videofilmek egyetlen gombnyomással
  • Lenyűgöző eredményekkel örökítheted meg a legjobb pillanataidat
  • Készíts gyönyörű felvételeket az azonnali felvételkészítés könnyedségével
  • Szórakozz és engedj teret a kreativitásodnak
  • Nagy képek még gyenge fényviszonyok között is 

A tökéletes társ

Kivételes minőségűrészletes képeket készíthetsz a 20,0 megapixeles érzékelőnek és a DIGIC 4+ feldolgozásnak köszönhetően. Az arcfelismerő technológia egészen megkönnyíti az ismerősöket ábrázoló felvételek készítését, az Automatikus zoom pedig egyetlen gombnyomással intelligens segítséget nyújt a legjobb képkivágás kiválasztásában.

Éles képek, videó felvételek

Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Könnyedén rögzíthetsz remek HD videofilmeket (720p) MP4 formátumban egyetlen gombnyomással. Éld át a videokészítésben rejlő kreatív sokoldalúság élményét az optikai zoommal, és gyönyörködj a továbbra is kiemelkedő minőségű éles felvételekben.

Smart Auto funkció

Az Auto gomb egyetlen érintésével fantasztikus fényképeket és filmeket készíthetsz akkor is, ha csak betájolod a témát és kattintasz, mivel így a Smart Auto funkció átveszi az irányítást és kiválasztja a számodra tökéletes fényképezőgép-beállításokat. A 6,8 cm-es (2,7”) LCD-képernyő használatával élvezheted az egyszerű megtekintés és az ismerősökkel való megosztás előnyeit.

 
Kód:  OC070c1w5np
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15