Oldal frissítése

Canon ImagePROGRAF M40

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Canon ImagePROGRAF M40

Az új Canon ImagePROGRAF M40 szkenner elsősorban olyan irodákban vagy grafikai stúdiókban használható, amelyek már rendelkeznek a Canon imagePROGRAF nagyformátumú 36" vagy 44" méretű plotterrel. A szkenner egyszerűen csatlakozik a plotterhez egy integrált állványon keresztül, így akár 40 hüvelykes műszaki vagy más dokumentumot is be tud olvasni és feldolgozni 600 dpi optikai felbontással.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott: Canon imagePROGRAF 36" vagy 44" plotterhez
  • a szkenner 600 dpi felbontású és maximálisan 40"-os dokumentumok kezelésére képes
  • A CIS-beolvasási technológia pontos vonalakat és kiváló részletgazdag rajzokat hoz létre 
  • A SingleSensor és az USB 3.0 együtt gondoskodik a gyors szkennelésről
  • A lapolvasó egyszerű működtetését a SmartWorks MFP szoftver biztosítja

Precíz beolvasás alacsony energiafogyasztással

A szkennelésért a CIS (kontakt képérzékelő) technológia felelős, amely miniatűr LED-eket használ a megvilágításhoz. Ez eredményezi a lapolvasófej kisebb méretét, és különösen az alacsonyabb energiaköltségeket. Ezen kívül előnye a képek pontos és tiszta, árnyékok nélküli beolvasása. Az a tény, hogy a dokumentumok beolvasása nem tart hosszú ideig, a SingleSensor technológiának köszönhető. Ez gyors szkennelést biztosít, és az összes beolvasott adatot a számítógéphez akár 10-szer gyorsabban továbbítja, mint a szokásos USB-interfész USB 3.0 csatlakozóval. A mellékelt szoftverrel képes leszel SmartWorks MFP-fájlba beolvasni, másolni vagy beolvasni az e-mailben, JPEG, TIFF és PDF formátumban küldött dokumentumokat.

Kód:  PC030g
Termékszám:  2289V962
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05