Oldal frissítése

Canon imagePROGRAF M40 AiO

Kiegészítők a termékhez

Canon imagePROGRAF M40 AiO

Az új Canon ImagePROGRAF M40 AiO nagy formátumú szkennere elsősorban olyan irodákban vagy grafikai stúdiókban használható, amelyek már rendelkeznek a Canon imagePROGRAF nagyformátumú 36" vagy 44" méretű plotterrel. A szkenner egyszerűen csatlakozik a plotterhez egy integrált állványon keresztül, így 600 dpi optikai felbontás mellett akár 40 hüvelykre is beolvashathatja és feldolgozhatja a műszaki vagy más eredeti dokumentációt.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott: Canon imagePROGRAF 36" vagy 44" plotterhez
  • a szkenner képes a maximálisan 40"-os, 600 dpi felbontású dokumentáció kezelésére
  • A CIS-beolvasási technológia pontos vonalakat hoz létre és kiváló részletgazdag rajzokkal rendelkezik
  • A SingleSensor és az USB 3.0 együtt gondoskodik a gyors szkennelésről
  • A lapolvasó egyszerű működtetését a SmartWorks MFP szoftver biztosítja
  • a szkenner egy 19,5 hüvelykes, érintőképernyős LCD monitorral ellátott all-in-one készülékkel rendelkezik

Precíziós szkennelés alacsony energiafogyasztással

A szkennelés felelős a CIS technológiának (kontakt képérzékelő), amely miniatűr LED-eket használ a megvilágításhoz. Ez garantálja a lapolvasófej kisebb méretét, és különösen az alacsonyabb energiaköltségeket. Ezen kívül előnyös lehet a képek pontos és tiszta beolvasása a tárgy vonalnézetében. Az a tény, hogy a dokumentumok beolvasása nem túl sok időt vesz el, a SingleSensor technológiának köszönhető. Ez gyors szkennelést biztosít, és az összes beolvasott adatot a számítógéphez akár 10-szer gyorsabbá teszi, mint a szokásos USB-interfész, az USB 3.0 csatlakozóval együtt. 

Nagyon könnyen kezelhető

A készülékhez mellékelt 19,5"-es érintőképernyős LCD monitor a többfunkciós készülékkel gondoskodik a lapolvasó egyszerű és gyors működéséről. A mellékelt SmartWorks MFP segítségével a SmartWorks MFP-re szkennelhet, másolhat vagy beolvasott dokumentumokat küldhet e-mail, TIFF, JPEG és PDF formátumban.

 
Kód:  PC030g1
Termékszám:  2886V298
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10