Oldal frissítése

Canon i-SENSYS MF229dw

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon i-SENSYS MF229dw

Fejedelmi módon felszerelt multifunciós Canon MFP, amely monokróm lézernyomatokat állít elő nagy sebességgel és duplex, fax, másolás és lapolvasás DADF-vel is működik valamint mindezt egy kompakt, helytakarékos eszközzel oldja meg. Professzionális nyomatok és másolatok létrehozását teszi lehetővé jól olvasható szöveggel és finom grafikus elemekkel. A kimenő nyomatra sem kell várnia, mert 27 A4 -es oldal percenkénti sebességgel nyomtat. Könnyen újrahasznosítható. a Minden-az-egyben tonerkazetta, amely egyesíti a festéket, a dobot és tisztító egységet, ez azt biztosítja, hogy a kicserélése után a nyomtatás ismét olyan, mintha egy új eszközt használna. A csere csak néhány másodpercet vesz igénybe - anélkül, hogy az bármilyen gondot és rendetlenséget okozna.Több oldal szkennelése és másolása a kétoldalas, 50 lapos lapadagolóval igazán örömteli elfoglaltság.

Még karnyújtásnyira elérhető távolságban van.

A vezeték nélküli WiFi, Ethernet és mobil csatlakoztathatóság a megfelelő eszköz az egyszerű megosztás funkciókhoz, amely minden bizonnyal kívánatos jellemző a több alkalmazottal rendelkező irodák számára. Az Apple AirPrint és a szabványos Mopria nyomtatási funkcióval automatikusan észleli a dokumentumok nyomtatását közvetlenül az iPhone vagy iPad-ról vagy a kompatibilis Android készülékekről. Az ingyenes alkalmazás, a Canon Mobile Printing isrendelkezésre áll, amely hatékony eszköz az okostelefonok és a tabletek használatához.

Gyorsan elérhető célok

A nyomtató gyors és egyszerű ellenőrzéséhez egy sokoldalú, elforgatható LCD képernyője van érintőpanellel felszerelve, amely az egy pillantással áttekinthető fontos információkat megjeleníti és intuitíven, ujj érintéssel vezérelhető. A panel állítható előre vagy hátra, hogy a legjobban illeszkedjen az Ön munkájához. Hatékony munkafolyamatot biztosít a gyorshívó gombok használata a szkenneléshez és másoláshoz. Így könnyen tud fájlba szkennelni vagy papírt takarít meg, ha több képet másol egy lapra.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Kétoldalas automatikus lapadagoló, Automatikus lapadagoló

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 27 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 10 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 100 lap

Méret

Magasság 360 mm
Mélység 448 mm
Szélesség 390 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fekete
Kód:  PC321b4
Termékszám:  9540B002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15