Oldal frissítése

Canon i-SENSYS LBP215x

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon i-SENSYS LBP215x

Az az i-SENSYS sorozatba tartozó Canon LBP215x fekete-fehér lézernyomtató tökéletes választás irodai felhasználásra vagy kisvállalkozások számára. Újrahasznosított a all-in-one festékkazettákat használ, így nagyon költséghatékony. Az irodai használatra LAN port áll készenlétben, amivel a nyomtatót közvetlenül a vállalati számítógépes hálózathoz kapcsolhatod. A közvetlen mobiltelefonos nyomtatáshoz használható a WiFi csatlakozó, az NFC és természetesen van egy USB-portja is. Az LBP215x nagyon kompakt, így egy kisebb asztalon is jól elhelyezhető. Értékelni fogod a könnyen kezelhető intuitív 12,7" érintőképernyős vezérlőpanelt is.

A Canon i-SENSYS LBP215x lézernyomtató fő előnyei

  • Gazdaságos fekete-fehér lézeres technológiájú nyomtató
  • Újrahasznosított all-in-one festékkazetták
  • Gombos vezérlőpanel információs kijelzővel
  • WiFi, LAN és USB kapcsolat
  • Morphia tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Nyomtatás a Google Cloud Print, az AirPrint és a Canon Print Busines segítségével

Megbízhatóság, egyszerűség és hozzáadott funkciók

A kompakt újrahasznosított festékkazetták előnye, hogy saját festéket és henger- és tisztító alkatrészeket tartalmaznak. Ez a megoldás növeli a nyomtató megbízhatóságát és csökkenti a karbantartási költségeket. A nagy, 1200 x 1200 dpi felbontás kiváló minőségű dokumentumokat eredményez. A nyomtató PIN-kóddal biztosítható, vonalkódok nyomtatására és duplex nyomtatásra is képes, alkalmazás könyvtárat kínál, valamint tartalmazza az UniFlow funkciót is a számlázáshoz. A nyomtató támogatja a távoli nyomtatást a Google Cloud Print, az AirPrint, a Canon Print Business segítségével és a rendelkezik tanúsítvánnyal a Morphia technológiához is.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi, NFC

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 38 oldal/perc

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  PC310a01c
Termékszám:  2221C004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10