Oldal frissítése

Canon EOS RP fekete színű + EF-EOS R adapter

5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon EOS RP fekete színű + EF-EOS R adapter

Kreatív teljesítmény valódi intelligenciával

A Canon kompakt digitális tükörreflexes fényképezőgépe könnyű ergonómiai vázzal és csúcstechnológiával van felszerelve, hogy hihetetlen kreatív lehetőségeket kínáljon számodra. A csúcskategóriás, 26,2 Mpx felbontású Dual pixel CMOS AF érzékelő a DIGIC 8 készülékkel működik, és az osztályának leggyorsabb autofókuszával büszkélkedhet. A kamera továbbfejlesztett 54 mm átmérőjű RF-csatlakozóval és 12 tűsnagysebességű kommunikációs rendszerrel rendelkezik.

Tervezés és irányítás kompromisszumok nélkül

Könnyű, tartós magnéziumötvözet-test, opcionális ergonómikus fogás és a kezelőszervek átgondolt elhelyezése a maximális kényelmet garantálják még a napi használat során is. A jelenet tökéletes megjelenítéséhez egy 3 hüvelykes Vari-Angle érintőképernyős forgóképernyő és egy precíz, 2,36 millió pontosságú elektronikus OLED kereső érhető el.



Új RF bajonett a kiemelkedő optikai teljesítményért

Az átalakított RF tartó lehetővé teszi az objektív optimális távolságra történő felszerelését az érzékelőtől, ezáltal kiváló optikai teljesítményt biztosítva az összes részlet legpontosabb rögzítéséhez. Az RF lencsék mellett az összes Canon EF és EF-S objektívet fel lehet szerelni a Canon EOS RP-re a minőség vagy a teljesítmény feláldozása nélkül.



Az EF-EOS R adapter mellékelve

A Canon EF-EOS R adapterrel EF és EF-S objektíveket használhat új Canon EOS RP készülékén.


Dual pixel CMOS AF

Dual pixel CMOS AF

A 26,2 Mpx képpontos CMOS AF teljes formátumú érzékelő az összes képpontot felhasználja a képfeldolgozáshoz és az autofókuszhoz, biztosítva a teljes kép teljes élességét. Az eredmény az éles részletek és a megbízható teljesítmény tökéletes egyensúlya gyenge fényviszonyok között is.

DIGIC 8 processzor

Gyorsabb képfeldolgozás

A kamera korszerű DIGIC 8 képfeldolgozóval rendelkezik, amely gyorsabban és pontosabban dolgozza fel a képeket, mint valaha. A Digital Lens Optimizer (DLO) kiküszöböli a kamera aluláteresztő szűrője által okozott optikai hibákat, hogy a kép a lehető legközelebb legyen a valósághoz.


Leggyorsabb fókuszáló rendszer

Gyors autofókusz

A Dual pixel CMOS AF a világ leggyorsabb autofókuszát kínálja, mindössze 0,05 másodperc alatt. A fejlett technológiával könnyedén fókuszálhatsz még rossz láthatóság mellett is, és ezzel biztosítva a gyorsan mozgó témák pontos fókuszálását vagy a szemfelismerést a tökéletes portrék készítéséhez.

5 tengelyes képstabilizátor

5 tengelyes képstabilizátor

A fejlett 5 tengelyes stabilizálás a kettős érzékelő technológiával hatékonyan csökkenti a kép rázkódását a fényképek és videók maximális élessége érdekében, még kézi fényképezés esetén is. Az ultraéles, valósághű képek vaku nélkül, a kamera maximális ISO 40000 érzékenységgel rendelkezik .

Forgatható érintőképernyő

Forgatható érintőképernyő

A Canon EOS RP 7,5 cm-es érintőképernyővel rendelkezik, 1 040 000 pont finom felbontásával, és dönthető funkcióval rendelkezik, hogy a kreatív képeket szokatlan szögekből könnyedén el lehessen készíteni. A kamerabeállítások és a fókusz intuitív és gyors, az érintésvezérlésnek köszönhetően.

Pontos OLED kereső

Pontos OLED kereső

A 0,39 hüvelykes, 2,36 millió pixel felbontású OLED-kereső, amely képes az információs kijelző megjelenítésére a könnyebb összetétel érdekében, biztosítja a képek tökéletes vezérlését.

Professzionális 4K videó stabilizálással

Kiváló minőségű sima videókat rögzíthetsz, maximális UHD felbontással 4K (3840 × 2160 px) 25p-nél (60p-es képátviteli sebesség érhető el Full HD-videóval). Ezenkívül time-lapse, intervallum időzítőt és HDR felvételt is tartalmaz, magas dinamikus kontrasztú. A maximális irányítás érdekében a fényképezőgép fejhallgató- és mikrofoncsatlakozókkal van felszerelve.


Wi-Fi, Bluetooth

Rugalmas csatlakozás

A Canon EOS RP támogatjaWi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli technológia,amellyel a fényképezőgépet az okos mobil eszközhöz csatlakoztathatod, így a felvételek a telefonra közvetlenül elküldhetők. A kamera redőnyét a Canon Camera Connect mobilalkalmazás segítségével távolról is vezérelheted.

Széles körű kompatibilitás

Széles kompatibilitás

Az EOS R kamerák kompatibilisek az összes Canon tartozékkal, beleértve a Speedlite fényképezőgépek sorozatát és a speciális termékeket, mint például a Macro Ring Lite. Ez még több kreatív lehetőséget kínál a kreatív fényképek készítésekor.



Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 13,25 cm
Magasság 8,5 cm
Mélység 7 cm
Tömeg 440 g

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Tulajdonságok Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Videóra alkalmas

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete Full Frame
Oldalarány 16:9, 3:2, 4:3
Maximum ISO 40 000
Sorozatfelvétel maximális sebessége 5 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K

Objektív

Bajonett Canon RF

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős, Live View

Memória és mentés

Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Canon LP-E17
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth
Audio/Video Mini HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm
Támogatja a közvetlen nyomtatást PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív sapka, Vázsapka
Objektívek száma 0
Kód:  OC098b1
Termékszám:  3380C023
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15