Oldal frissítése

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM

Canon EOS R10 - egy tökéletesen sokoldalú fényképezőgép

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép sokoldalúságával lenyűgöz le mindenkit - majdnem mindenre képes, beleértve a hibrid tartalomkészítést is. A mindössze 429 grammos súlya miatt utazáshoz is tökéletes, ahol nélkülözhetetlen társad lesz. A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép ideális mindazok számára, akik az első DSLR-, okostelefon- vagy kompakt fényképezőgépükről szeretnének váltani, és immár több funkciót, nagyobb pontosságot vagy kreativitást, végső soron pedig tökéletes képeket és videókat szeretnének megtapasztalni. A nagyszerű eredményeket a fejlett DIGIC X processzor garantálja, amely érzékeny vezérlést és minimális késleltetést biztosít.  

Fedezd fel az új autofókusz előnyeit

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép a híres Dual Pixel CMOS AF II fókuszáló rendszerrel rendelkezik, amelyet mesterséges intelligencia technológiával programoztak a fejlett objektumfelismerés mélytanulásával. Tökéletesen képes megkülönböztetni az embereket, járműveket vagy állatokat, és mozgás közben bárhol a képkockán követni őket. Ez a rendszer gyorsaságáról, pontosságáról és hihetetlen érzékenységéről is híres gyenge fényviszonyok mellett.

Egy RF-S 18-150 mm 3,5-6,3 IS STM objektív és EF-EOS R adapter is a csomagolás részét képezi

A mellékelt EF-EOS R adapter lehetővé teszi, hogy a Canon EF vagy EF-S bajonettel rendelkező objektíveket a Canon EOS R10 fényképezőgépre szereld, és a képminőség romlása nélkül tovább használhasd őket. A fényképezőgéphez egy könnyű és kompakt RF-S 18-150 mm 3,5-6,3 IS STM objektívet is jár, optikai képstabilizátorral és 4,5 EV tartományban. Ez egy sokoldalú objektív a közeli és távoli fényképezéshez.
IS –
a képstabilizátor kompenzálja az objektív mozgását és a chiphez viszonyított rázkódását, jelenléte különösen a hosszabb expozíciós idejű felvételeknél értékelhető
STM –
a léptetőmotoros technológia az optimális választás videókészítéshez, mivel folyamatosan és egyenletesen fókuszál, valamint a motor szinte zajtalan



A Canon EOS R10 tükör nélküli fényképezőgép lenyűgöz mindenkit a sebességével

Ezzel a tükör nélküli fényképezőgéppel nagyszerű eredményeket érhetsz el még vadon élő állatok és sportfotózás esetén is. A Canon EOS R10 zökkenőmentesen rögzít folyamatos sorozatfelvételeket RAW, JPEG vagy HEIF formátumú képekből akár 15 kép/mp sebességgel, elektronikus zár használata esetén 23 kép/mp-cel  a RAW formátumú sorozatfelvételi mód pedig akár 30 kép/mp sebességű felvételek készítését is lehetővé teszi 75%-os vágással. A rendezett és egyszerű szervezés elérése érdekében a képek egyetlen filmfájlban vannak tárolva. A képek ezután kivonhatók, feldolgozhatók és szerkeszthetők a Digital Photo Professional szoftver segítségével.

Tökéletes fotók még teljes sötétségben is

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgéppel mindig garantált a csúcsminőség, akár állóképeket, akár filmeket vagy a kettő kombinációját készíted. A 24,2 megapixeles APS-C érzékelő egyensúlyt biztosít a részletesség, a sebesség és a teljesítmény között még gyenge fényviszonyok mellett is. A 32 000-es maximális ISO-érzékenységgel teljes sötétségben is készíthetsz felvételeket, így több részletet rögzíthetsz minimális zajjal. A Dual Pixel RAW technológia ezután lehetővé teszi, hogy az élesség és a bokeh mikrobeállításaival javítsd képeidet, és csökkentsd a képduplázódást.  



4K videók és lenyűgöző time-lapse filmek

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép lenyűgöző 4K videókat készít, amelyekkel Full HD projektek szerkesztésekor minőségromlás nélkül vághatsz. A mozgó objektumok tökéletes, zökkenőmentes reprodukálása a maximális felbontásnak köszönhetően eléri az egészen 4K/60p-t. A 6K kimenetből létrehozott lenyűgöző és túlmintavételezett 4K/30p felbontást is megkapod. Rögzítsd a maximálisan finom részleteket Full HD felvételi módban 120 kép/mp sebességgel. Mindemellett ráadásul 4K és Full HD felbontású time-lapse filmek is rendelkezésedre állnak.  

A Canon EOS R10 meglepő ergonomikus kezelőszervekkel

Ugyanilyen fontos a fényképezőgép ergonómiája is, ezért a Canon EOS R10 fényképezőgép gombjai és tárcsái ösztönösen az ujjak és hüvelykujjak alatt helyezkednek el. A 2,36 millió képpontos elektronikus kereső könnyedén használható, és könnyedén testre szabhatod, hogy csak a szükséges információkat lásd. Ha optikai keresővel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépről váltasz, akkor minden bizonnyal értékelni fogod az OVF Assist üzemmódot is. Valamint egy 7,5 cm-es forgó érintőképernyő is a rendelkezésedre áll a könnyű összetételváltáshoz.

Bluetooth és Wi-Fi az egyszerű megosztáshoz és távvezérléshez

A vezeték nélküli interfésznek köszönhetően a Canon EOS R10 digitális fényképezőgép csatlakozik a mobiltelefonodhoz, így könnyedén megoszthatod eredményeidet barátaiddal, vagy tárolhatod azokat a felhőben. A Bluetooth Low Energy technológia lehetővé teszi, hogy a kapcsolatot mindig bekapcsolva tartsd, és egyszerűen aktiváld a Wi-Fi-t, amikor képeket kell átvinned. A kamera távolról is vezérelhető okoseszközzel és a Canon Camera Connect alkalmazással. A Canon EOS R10 fényképezőgép töltését egy integrált USB-C csatlakozó biztosítja. 

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép + RF-S 18-150 mm 3.5-6.3 IS STM + EF-EOS R adapter legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalú, utazáshoz ideális fényképezőgép
  • Dual Pixel CMOS AF II rendszer - az autofókusz felismeri és követi az embereket, állatokat, illetve a járműveket
  • DIGIC X processzor
  • Videók akár 4K/60p felbontásban
  • Fókuszálás gyenge fényviszonyok mellett -4 EV-ig
  • Elektronikus kereső 2,36 millió képponttal és választható frissítési sebességgel
  • Sorozatfelvétel 15 kép/másodperc mechanikus redőnnyel
  • Fényképezés ISO 32 000-ig és videó ISO 12 800-ig
  • A Canon EOS R10 fényképezőgép 7,5 cm-es, forgatható érintőképernyővel rendelkezik
  • YouTube élő közvetítési funkció
  • A csomagolás az RF-S 18-150 mm 3,5-6,3 IS STM objektívet és az EF-EOS R adaptert is tartalmazza

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 12,6 cm
Magasság 8,8 cm
Mélység 8,3 cm
Tömeg 429 g

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Bajonett Canon RF

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete APS-C
Oldalarány 3:2
Min. záridő 1/4 000 s
Maximum ISO 32 000
Sorozatfelvétel maximális sebessége 23 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Videó felbontása UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Speciális funkciók 10 bites videó, Korlátlan rögzítés

Objektív

Optikai stabilizátor Igen
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 29 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 240 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,5
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/6,3
Legrövidebb fókusztávolság 0,18 cm
Optikai zoom 8,3 ×
Bajonett Canon RF
Objektív Canon RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Objektív 2

Objektív 2. objektív nélkül

Kereső

Kereső típusa Elektronikus (EVF)
Kereső felbontása 2,36 Mpx
Kereső maximális sebessége 120 FPS
Maximális EVF nagyítás 0,59 ×
Szem-pont 22 mm

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók 180° -os forgatás / billentés (szelfi), Érintőképernyős, Live View
Kijelző felbontása 1,04 Mpx

Memória és mentés

Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Canon LP-E17
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás 1 040 mAh

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth
Audio/Video micro HDMI, Külső mikrofon

Csomag tartalma

Csomag tartalma Objektív
Speciális felszerelés EF-EOS R adapter
Kód:  OC0989a2
Termékszám:  5331C039
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10