Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Canon EOS M50 váz fekete

5,0 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon EOS M50 váz fekete

A fényképezőgép súlya: 390 g
Digitális fényképezőgép

A termék paraméterei

                                                                 

Képérzékelő :

CMOS APS-C

Érzékelő felbontása:

24,1 Mpx

Kijelző: 

3"

Processzor típusa: 

DIGIC 8

  
                                                                 

Maximális ISO:

25600

 

Maximális videófelbontás:

4K (3840 × 2160 px)

Az akkumulátor kapacitása:

370 felvétel

Fejlett funkciók:

WiFi, NFC, Bluetooth, elektronikus kereső, lehajtható kijelző, cserélhető objektívek, beépített vaku, RAW CR3

  

Élvezd az emlékeket lenyűgöző színekben és részletekben

A sokoldalú Canon EOS M50 kompakt méreteivel és cserélhető objektívjeivel a digitális tükörreflexes fényképezőgépek ideális alternatívája. A 24,1 megapixeles APS-C érzékelő és a csúcsminőségű DIGIC 8 processzor kiváló képminőséget és nagy teljesítményt nyújt. A fényképezőgép prémium funkciói közé tartozik a forgatható érintőképernyő, a WiFi és az NFC vezeték nélküli átvitel, valamint a 4K-s felbontású videfelvételi mód. Ahogy a Canon M modelleknél már hagyomány, a kiváló ergonómia és az intuitív vezérlés garantált.


Tiszta és éles képek a Canon EOS M50 fényképezőgéppel

Az EOS M50 digitális fényképezőgép kettős APS-C érzékelővel rendelkezik, amely méreteivel megközelíti a digitális tükörreflexes fényképezőgépekét és a Dual Pixel technológia révén gyors fázisos fókuszt biztosít a fő érzékelővel. Ezzel a géppel tökéletesen tiszta és éles képeket kapsz még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is, anélkül, hogy állványt kellene használnod.


Csúcsteljesítmény

 A Canon EOS M50 nagy teljesítményű DIGIC 8 processzorral rendelkezik, amely gyors képfeldolgozást, vakufókuszt és sorozatfelvételt tesz lehetővé akár 10 kép/s sebességgel maximális felbontásban. Nem hiányzik az automatikus fényerő-optimalizálás, a digitális objektívoptimalizálás, vagy a kirajzolás javítása sem a nagy fényerejű területeken a Highlight Tone Priority technológia segítségével.


3"-os dönthető kijelző

A Canon EOS M50 forgatható érintőképernyővel rendelkezik, amely egyszerűen csak egy érintéssel lehetővé teszi a fókuszálást a témára. A dönthető konstrukciónak köszönhetően eredeti képeket készíthetsz különböző szögekből és perspektívákból. Van egy nagyméretű elektronikus keresője is, amelynek élő előnézete tökéletes képet nyújt a jelenetről még közvetlen napfényben is.


Egyszerűen megosztható képek

 A WiFi, az NFC és a Bluetooth támogatással a Canon EOS M50 gyorsan és egyszerűen kapcsolódik okostelefonodhoz, így azonnal megoszthatod a fotókat és videókat a közösségi oldalakon, vagy fel tudod tölteni őket a felhőbe az Irista szolgáltatás használatával. Egyszerűen telepítsd a Canon Camera Connect mobilalkalmazást, és a képek átvitele csak pillanatok kérdésévé válik.


4K videók felvétele

A Canon EOS M50 digitális fényképezőgéppel 25 fps frekvenciájú videókat készíthetsz hihetetlen 4K felbontásban. Alacsonyabb HD felbontás mellett akár 120 fps sebességgel készíthetsz felvételt, és lenyűgöző slow motion videókat is. A felvételek MP4 formátumban a memóriakártyán tárolódnak MPEG-4 AVC/H.264 kodekkel.


Széleskörű kompatibilitás

A Canon EOS M50 nagy előnye, hogy kompatibilis a Canon EF-M sorozatú objektívek széles választékával, és több mint 80 EF és EF-S típusú objektív csatlakoztatható hozzá az EF-EOS M adapter segítségével. Külső vaku, illetve jack csatlakozóval külső mikrofon is csatlakoztatható hozzá.


RAW CR3 mentési formátum

A Canon EOS M50 az első olyan fényképezőgép, amely támogatja az új 14 bites RAW CR3 fájlformátumot. Ez a gazdaságos formátum lehetővé teszi, hogy akár 40%-kal csökkentsd a keletkező fájl méretét a klasszikus RAW-al szemben minőségveszteség nélkül és így sok helyet takaríthatsz meg a memóriakártyán.



Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 11,63 cm
Magasság 8,81 cm
Mélység 5,87 cm
Tömeg 0,39 kg

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs, Videóra alkalmas
Képstabilizálás Stabilizátor nélkül

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete APS-C
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/4 000 s
Maximum ISO 25 600
Sorozatfelvétel maximális sebessége 10 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Bajonett Canon EF-M

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős, Live View

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Canon LP-E12
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Audio/Video micro HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Vázsapka
Kód:  OC095a
Termékszám:  2680C002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20