Oldal frissítése

Canon EOS M50

5,0 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon EOS M50

A(z) Canon EOS M50 tükör nélküli digitális fényképezőgéppel tökéletes képeket és nagyszerű videókat készíthetsz. Ezt a gépet CMOS típusú és APS-C formátumú érzékelővel szerelték fel. Ami hozzájárul ahhoz, hogy Ultra HD (3840 × 2160) felbontású videókat és fényképeket készíthessünk vele. Az érzékelő legnagyobb felbontása 24,1 Mpx, oldalaránya pedig 4:3. A fényképezőgép beállításait a 3" kihajtható érintőképernyőn tudjuk kiválasztani. Ennek hála a videóbejegyzések és a szelfik készítése is sokkal könnyebb. A kijelzőt egy mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen lehet elfordítani. A Live view technológiával úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül szemlélnéd. Az elkészült fényképek és videók SD, SDHC és SDXC típusú memóriakártyára mentődnek el. A gép működéséhez szükséges energiát egy akku garantálja. A gyártó adatai alapján, egy feltöltéssel akár 370 kép is készíthető. Ha gyakran kell sztatív nélkül videóznod, imádni fogod az optikai képstabilizáló rendszert. Komoly előnye, hogy valós időben igazítja ki a képet. Erről a beépített giroszkópos érzékelő gondoskodik. Így nem kell aggódnod az elmosódott képek és a remegő videók miatt.

A(z) Canon EOS M50 tükör nélküli digitális fényképezőgép legfőbb tulajdonságai

  • A(z) Canon digitális fényképezőgép érzékelőjének fajtája CMOS
  • A(z) elektronikus kereső felkínálja a beállítások és a kompozíció ellenőrzését
  • Támogatott memóriakártya típusok: SD, SDHC és SDXC, maximális kártya kapacitás: 256 GB
  • A(z) Canon által gyártott érzékelő felbontása 24,1 Mpx
  • 3" kihajtható érintőképernyő
  • Az optikai képstabilizátor meggátolja a képek elmosódását
  • Maximális videó-felbontás: Ultra HD (3840 × 2160)
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 370 kép fénykép is elkészíthető

A(z) Canon digitális tükör nélküli fényképezőgépének váza

Ennek a csodás fényképezőgépnek a méretei 11,63 × 8,81 × 5,87 cm így leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Tömege csupán 387 g, tehát a bőrönd sem lesz tőle nehéz. Elöl elektromos csatlakozókat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív rögzítésére szolgál. A kapcsolókon kívül a vázon találunk még egy képernyőt és egy elektronikus keresőt is. További pozitívuma a felső részén található papucs, amely a vaku, mikrofon vagy más kiegészítők csatlakoztatására szolgál. Egy menettel is ellátták, hogy könnyen lehessen tripodra szerelni. A beépített vaku pedig nagyon jó szolgálatot tesz majd a sötét kompozíciók megvilágításánál. A csomag tartalma (a gépen kívül): szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, táska, objektív, objektív sapka, objektív sapka és tisztító törlőkendő.

A(z) Canon tükör nélküli digitális fényképezőgépének interfészei és a támogatott formátumok

A videókhoz H,264/MPEG-4 AVC videó kodeket alkalmaz, melynek célja a videó méretének csökkentése látható minőségromlás nélkül. A fényképeket RAW formátumban is menti, így rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A kész képek és videók SD, SDHC és SDXC típusú memóriakártyára mentődnek el, melynek maximális kapacitása 256 GB. A beépített WiFi és Bluetooth segítségével egyszerűen és gyorsan csatlakozhatunk okostelefonunkhoz vagy számítógépünkhöz. A tükör nélküli fényképezőgépet egy klasszikus USB csatlakozóval tudjuk összekötni a PC-vel. A profik kedvéért a fényképezőgépet felszerelték egy mikrofon porttal is. A grafikus kimenetek tekintetében ez a típus micro HDMI konnektorral rendelkezik.

Mi egyebet ígér a(z) Canon EOS M50 fényképezőgép?

A(z) Canon fényképezőgépének legnagyobb érzékenysége (ISO) 51200. Ha szoktál videókat készíteni kétségtelenül örülni fogsz a(z) 25 FPS sebességnek és a Ultra HD (3840 × 2160) felbontásnak. A sorozatfelvétel mód sebessége 10 kép/másodperc. A tökéletes kompozíció érdekében a záridő személyre szabható 1/4000 -tól/-től - 30 s -ig. A rögzített videók sztereó hangzással készülnek. Ezt a modellt megfelelő szoftver segítségével akár webkameraként is használhatod. Ami nagy pozitívum, ha otthonról kell dolgoznod.

A(z) Canon objektívével tökéletesen éles képeket készíthetsz

A csomagolásban található egy objektív is. Úgy tervezték, hogy közeli és távoli tárgyakat is lehessen vele fotózni. Minimális és maximális fókusztávolsága 18 (35 mm-re átszámítva: 24 ) - 150 mm (35 mm-re átszámítva: 72 mm), ami azt jelenti, hogy ideális riportok, tájképek, portrék, épületek, sport és természet fotózáshoz. A(z) optikai zoomnak hála jóval közelebbre hozhatod a fotózni kívánt tárgyakat. Az aktuális objektív fényerőssége f/3,5 - f/6,3 között változtatható a gyújtótávolságtól függően. Maximális rekeszértéke 40. A korszerű technológiának hála 25 cm távolságból képes nehézségek nélkül élesíteni.

Kód:  OC095
Termékszám:  Nadpoložka
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20