Oldal frissítése

Canon EOS M3

3,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon EOS M3

Kompakt tükörreflexes fényképezőgép

A nagy teljesítményű és rendkívül kompakt kialakítású   Canon EOS M3 tükörreflexes fényképezőgépben nagy örömüket lelik az igényes fotósok. A gépben alkalmazott technológiai megoldásoknak köszönhetően minden helyzetben élvezet felvételeket készíteni vele. A cserélhető objektív, a plusz vaku és a számos tartozék kezeskedik a készülék sokoldalúságáról.   A CMOS érzékelő és a fejlett DIGIC 6 villámgyors vakus fényképezést tesz lehetővé. 

Fontosabb termékjellemzők

  • Minőségi digitális tükörreflexes fényképezőgép kompakt vázban
  • Cserélhető objektív
  • Kiváló minőségű fotók még gyenge fényviszonyok között is
  • Intelligens automata jelenetfelismerő program
  • Full HD videófelvétel
  • Kihajtható LCD érintőképernyő

Kiváló képminőség

A 24,2 megapixeles CMOS-érzékelőnek köszönhetően (amely 25 600-ig bővíthető).Képérzékelő 24,2 megapixeles ad tökéletes képet még a legfinomabb részleteket. Tökéletesen megörökíthetjük a tavasz színeit és hangulatait még gyenge fényviszonyok között is. Nagy teljesítmény rejlik e nagyon kompakt és elegáns kialakítású gépben, amelynek sokoldalúságát tovább fokozzák a választható kiegészítők, a vaku vagy a cseérlhető objektív. A kihajtható, 3" méretű érintőkijelző segítségével könnyen tudunk műveleteket végezni, így mindig ideálisan be tudjuk állítani a készüléket, tökéletes képek készüljenek.

Nagyon gyors

A készülék fantasztikusan gyors képfeldolgozó processzora 4,2 kép/másodperces sebességgel működik, még akkor is, ha RAW formátumot választunk. Így minden helyzetben ösztönösen reagálva is tudunk gyorsan mozgó témákat is rögzíteni. A továbbfejlesztett, Hybrid CMOS AF III 6,1-szer gyorsabb fókuszálást tesz lehetővé, mint az eredeti EOS M. 

Vezeték nélküli kapcsolat

A készülék támogatja a fejlett vezeték nélküli technológiákat (a Wi-Fit és az NFC-). Így képeinket és videóinkat könnyedén áthelyezhetjük okostelefonra, táblagépre vagy a Canon Connect Stationre, s gyorsan feltölthetjük közösségi oldalakra vagy televízióra. Az LP-E17 tölthető lítium-ion akkumulátornak köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár 250 képet is készíthetünk.

Kód:  OC065np
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05