Oldal frissítése

Canon EOS M10 fekete ház

4,3 14 értékelés

Canon EOS M10 fekete ház


Ez a termék egy  kompakt tükörreflexes SLR kamera. Úgy lehetne jellemezni a Canon EOS M10 digitális fényképezőgépet, hogy ez az a gép,  amely elviszi Önt a  cserélhető objektívekkel történő fényképezés világába. Egyszerűséget kínál,   teljesítménye pedig megfelel a könnyen  hordozható,  digitális SLR kamerákénak. Előnyei közé tartozik – többek között -  az egyszerű és kreatív vezérlés  és a készített képek és videók  könnyű,  vezeték nélküli megosztási lehetősége. 
 

Legfontosabb jellemzői

  • Magas-minőségű,  digitális SLR kamera kompakt házban
  • Cserélhető lencsék
  • Nagyszerű  fotók még gyenge fényviszonyok között is
  • Automata,  intelligens színhely - választó  üzemmód
  • Full HD videók készíthetőek vele
  • Elfordítható  LCD érintőképernyő

Ébren tartja Önben a fotóst

A CMOS képérzékelő és a fejlett DIGIC 6 processzor villámgyors, magas színvonalú pillanat-fényképezést biztosít.  A 18 megapixeles érzékelő felbontása  tökéletes eredményt produkál igen  finom részletekkel. Tökéletesen elkapja  a színeket és a fotográfiai hangulatokat  még  gyenge fényviszonyok mellett is. Mindezen jó tulajdonság  el van rejtve egy nagyon kompakt és letisztult design-ú házban, amit öröm használni. 
 

Kiváló minőségű fotók

A fantasztikusan gyors képfeldolgozó processzor lehetővé teszi a folyamatos fotózást 4,6 képkocka per másodperc sebességgel (a RAW esetében ez akár 7 képkocka  per másodperc is lehet). Így Ön  ösztönösen reagálhat minden helyzetben, és könnyen elkaphatja  a megfelelő pillanatot, és ez az, ami megkülönbözteti a legjobb fotót az átlagostól. A továbbfejlesztett, innovatív  AF autófókusz  rendszer   jelentős mértékben  gyorsabb, mint az előző generáció gépeinek fókusza. 

Kreatív asszisztens

Ön elfelejtheti az összes  fényképezési bonyolultságot akkor, ha kreatív  asszisztenssel dolgozik (Creative Assistant). Ez a rendszer  egyszerű nyelvet használ annak érdekében, hogy megkönnyítse a kísérletezést  az érintőképernyőn keresztül történő beállításokat. Például lehetőség van arra, hogy  Ön valós idejű előképeket (preview) láthasson a képernyőn . Az érintőképernyő átlója 3 hüvelyk,  működése pedig elég intuitív ahhoz, hogy úgy állíthassa be, hogy pontosan a kívánt eredményt elérje el. Akár 180 fokkal is elforgathatja, ami pedig ideális a tökéletes önarcképek készítéséhez.

Nagyszerű kapcsolatteremtés és  állóképesség

A készülék támogatja a modern,  vezeték-nélküli technológiákat, mint amilyen a Wi-Fi és  az NFC,  aminek köszönhetően Ön azonnal megoszthatja  képeit és filmjeit a közösségi hálózatokon,  vagy  átküldheti  őket  mobiltelefonokra, tabletekre, vagy Cannon Connect Station –ökre (csatlakozási állomásokra). A mellékelt lítium-ion akkumulátor egység biztosítja a nagy állóképességet, ami azt jelenti, hogy Ön  egyetlen feltöltéssel akár 255 képet is készíthet.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 10,8 cm
Magasság 6,66 cm
Mélység 3,5 cm
Tömeg 301 g

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Jellemzők Arcfelismerés
Tulajdonságok Állványmenet
Képstabilizálás Stabilizátor nélkül

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete APS-C
Oldalarány 3:2
Min. záridő 1/4 000 s
Maximum ISO 12 800
Sorozatfelvétel maximális sebessége 4,6 fps

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Objektív típusa Objektív nélkül
Bajonett Canon EF-M

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Canon LP-E12
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, NFC
Audio/Video HDMI
Támogatja a közvetlen nyomtatást PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter
Kód:  OC065h3
Termékszám:  0584C002AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05