Oldal frissítése

Canon EF 70-200 mm F4.0 L IS USM zoom

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon EF 70-200 mm F4.0 L IS USM zoom

Tartós kialakítású és kiváló optikájú kompakt teleobjektív

A profi Canon EF 70-200 mm objektív képstabilizátorral és F4.0 rekesszel rendelkezik, köszönhetően a könnyű, kompakt formai kialakításának és a külső hatásokkal szembeni jó ellenállóképességének, ezekkel a tulajdonságokkal kiváló eszközzé válik az utazások során. Ez a modell 19 lencsével felszerelt, amelyek tizenkét csoportba vannak elrendezve és gyors fókuszálást tesznek lehetővé a tárgyakra az USM meghajtó segítségével. A Super Spectra objektív felületi kezelése beleértve a formai kialakítását is, hatékonyan elnyomja a becsillanást és a szellemképet, ezáltal segítve az igazi színegyensúly elérését és gazdag kontrasztot.


Kiváló stabilitás

A Canon EF 70-200 mm objektív az első a világon, amely 4 fokozatú képstabilizátorral van ellátva. A pontosság miatt a képstabilizátor ideális a kézi fényképezésnél, így egyes esetekben nem szükséges az állvány használata sem. A mozgó objektumok megtekintésekor a stabilitás biztosítása érdekében az IS2 mód áll rendelkezésre, amely csak a fényképezőgép függőleges rázkódását javítja.


Minőségi felépítés és optika

Az objektív megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek a felépítés, optika és kezelhetőség szempontjából. A kiváló optika biztosítja az éles és nagy kontrasztú képminőséget a teljes képfelvételnél. A tartós fém és polikarbonát felépítésű szerkezet a speciális tömítésekkel por- és víz elleni védelmet nyújt, így ennek köszönhetően az objektív használatra kész még olyan területen is, ahol kedvezőtlen éghajlati viszonyok és körülmények uralkodnak.


Precíziós fókusz

A pontos élesség állításért az ultrahangos USM mikromotor a felelős, amely biztosítja a csendes működést és gyors válaszadást. Ez a rendszer rendkívül jó reteszelési nyomatékkal büszkélkedik, amikor a fókuszáló lencse csoport pontosan az objektívre fókuszál a kép élesítése nélkül. A minimális kép felvételi távolság 1,2 m a nagyítási tartományban.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Canon
Modell EOS 100D, EOS 1100D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 1D C, EOS 1DX, EOS 1DX Mark II, EOS 2000D, EOS 200D, EOS 4000D, EOS 5D Mark IV, EOS 5DS/5DS R, EOS 600D, EOS 60D, EOS 650D, EOS 6D, EOS 700D, EOS 70D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 77D, EOS 7D, EOS 800D, EOS 80D, EOS 5D Mark III, EOS 7D Mark II, EOS 6D Mark II

Bajonett

Bajonett Canon EF

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Full Frame, APS-C
Objektív típusa Zoom
Min. gyújtótávolság 70 mm
Max. gyújtótávolság 200 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/4
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/4
Maximális rekesznyílás 32
Szűrőátmérő 67 mm
Min. fókusztávolság 120 cm

Funkciók

Funkció Optikai stabilizátor, Fix fényerő
Fókusz technológiája USM
Fényérték 4 EV

Méret

Hossz 172 mm
Átmérő 76 mm

Tömeg

Tömeg 760 g
Kód:  OC315
Termékszám:  1258B009AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10