Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Canon EF 16-35mm f/2,8 L III USM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Canon EF 16-35mm f/2,8 L III USM

Az EF 16-35mm f/2.8L III USM kiváló minőségű L-sorozatú képminőséget és rugalmasságot biztosít mindenféle nagylátószögű fotózás esetében, mind szakmai, mind komoly amatőr fotósok számára. A széles fókusztávolsággal, széles rekeszével és kitűnő széles optikai képességeivel a sokoldalú lencse professzionális széles látószögű fotózást kínál mindenféle beállításhoz. Mint táj lencse, jól illik esküvőkre, beltéri rendezvényekre, ingatlanokra és építészeti felvételekre készített csoportos felvételekre, mivel a széles látószögű rögzített fókusztávolságú lencse kiváló lehetőséget kínál, mivel nagyszerűen engedi be a környezetéből a fényt, így akár vaku vagy állvány használata nélkül is remek képet készít. Az ultra széles látószögű lencse ideális eszköz a tájképekhez, de annak használata nem korlátozódik csupán arra, hogy mindössze több minden férjen el a képben. Jól használva az ultra széles látószögű objektív hozzáadhat drámát és manipulálhatja a perspektívát is, ami dinamikus és mesés képet eredményez.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű, borotvaéles részletek és élénk színek
  • Gyors f/2.8 nyílás, amely lenyűgöző alacsony fény melletti teljesítményt és mélységélességet biztosít
  • A robusztus konstrukció és a por- és nedvességálló tömítések bőséges védelmet nyújtanak a kemény időjárási körülmények között
  • Gyors autofókusz csendes működéssel + Mechanikus kézi fókuszpont felülbírálás
  • A kilenc kerekített membránpenge hozzájárul a kellemes fókuszminőséghez, amely előnyös a sekély mélységélesség és a szelektív fókusz technikák használatában. (sima bokeh)

Pontos autofókusz precíz vezérléssel

A villámgyors és pontos automatikus élességállítás megkönnyíti a tökéletes felvétel készítését. A gyűrűs ultrahangos motor rendkívül gyorsan és csendben irányítja az autofókuszt. A kiváló nyomaték biztosítja, hogy pontosan elérjük a fókuszpontot, anélkül, hogy túlléptük volna. A teljes körű kézi élességállítás lehetővé teszi a fókuszpozíció finomhangolását az AF módban végzett munkában. A kör alakú nyílás gyönyörű és természetes háttér elmosódást eredményez szélesebb nyílásoknál. A gyakorlatilag kör alakú rekesz membránja a fókuszterületekről lágyabb, egyenletesebb érzetet és éles előtérbe helyezett objektumokat ad ki, amelyek egy sima, elmosódott háttér előtt állnak.

Következő generációs optika

A lencse a legmagasabb szintű L-sorozatú optikát testesíti meg, kiváló minőségű képeket biztosítva - torzításmentes és borotvaéles részletekkel teli - dinamikus kontraszt és élénk színek. Az állandó f/2.8 maximális rekesz biztosítja a konzisztens teljesítményt és a kiváló fényáteresztést a zoom tartományban. A Super Spectra bevonat biztosítja a pontos színegyensúlyt és fokozza a kontrasztot. Csökkenti a becsillanást és a szellemképeket is - ez egy általános probléma, amelyet a fényképezőgép érzékelőjéről lepattanó fény okoz. Az EF 16-35mm f/2.8L III USM három aszférikus elemet tartalmaz, amelyek biztosítják a saroktól-sarokig tartó élességét és tisztaságot a fókusztartományban. Két UD (Ultra Low Dispersion) elem gyakorlatilag megszünteti a kromatikus aberrációkat.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Canon
Modell EOS 250D, EOS 90D

Bajonett

Bajonett Canon EF
Fényképezőgép típusa Tükörreflexes

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Full Frame, APS-C
Objektív típusa Zoom
Min. gyújtótávolság 16 mm
Max. gyújtótávolság 35 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 56 mm
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 26 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/2,8
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/2,8
Maximális rekesznyílás 22
Szűrőátmérő 82 mm
Min. fókusztávolság 28 cm
Szűrő átmérője 82 mm

Funkciók

Funkció Fix fényerő
Karbantartás típusa Automatikus
Fókusz technológiája USM
Optikai stabilizátor Nem

Méret

Hossz 127,5 mm
Átmérő 88,5 mm

Tömeg

Tömeg 790 g
Kód:  OC302a
Termékszám:  0573C005AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15