Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Canon E-52 II objektívsapka

5 3 értékelés
2 990 Ft

Canon E-52 II objektívsapka

A Canon a világ egyik legjobb és legnépszerűbb fényképezőgép-gyártója. A cég termékei kimagasló minőséggel, megbízhatósággal és elsőosztályú tualjdonságokkal rendelkeznek. A Canon Snap-On E-52 II objektívsapka tökéletes védelmet nyújt a 52 mm átmérőjű lencsének a porral és piszokkal szemben, valamint védi a karcolásoktól és ütésektől.

A Canon E-52 II objektívsapka legfőbb jellemzői

  • Védi a lencsét a portól, szennyeződéstől és a karcolásoktól
  • 52 mm átmérőjű lencséhez tervezék
  • Könnyen kezelhető
  • Minimális karbantartást igényel

Védje lencséjét Canon Snap-On objektívsapkával!

A Canon objektívsapkát a mindennapi utazás során használják. A Canon Snap-On-t leginkább a szenvedélyes amatőrök és a félprofi fotósok használják. A Canon Snap-On objektívsapka tartósságának, könnyű kezelhetőségének és megízhatóságának köszönheti népszerűségét, amelyet nagyra értékelnek a vásárlók.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Átmérő 52 mm
Kompatibilitás Canon
Elülső/hátsó Elülső
Kód:  OC920a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6315B001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15