Oldal frissítése

Canon CanoScan LiDE 400

4,5 103 értékelés
38 190 Ft

Canon CanoScan LiDE 400



CanoScan LiDE - kiváló minőségű szkennelés

Ezzel a kompakt és stílusos szkennerrel élvezheti a gyors és hibátlan szkennelést otthonában a legújabb USB-C számítógépekkel és laptopokkal. A Canon CanoScan LiDE 400 nagy felbontású, 4800 x 480 dpi-es szkennelést tesz lehetővé a kompakt képérzékelővel (CIS) - a szkenner 48 bites belső színmélységének köszönhetően éles szövegfelvétel és tiszta, nagy részletességű fényképeket eredményez. A szkennelés rendkívül gyors - az A4-es 300 dpi-nél csak 8 másodpercet vesz igénybe. A szkennelés elküldhető a OneDrive, a GoogleDrive, a DropBox vagy a Pixma Cloud linkekre, ahol a Canon nyomtatójával telefonról vagy tabletről szkennelhet.


Canon CanoScan LiDE 400

Fokozott fedél

Helymegtakarítás stílusosan

A Canon CanoScan LiDE 400 ultrakompakt szkenner elegáns külsővel rendelkezik, nem sok helyet foglal el az asztalon,álló és fekvő helyzetben is tárolható. Könnyedén beolvashat minden típusú dokumentumot és iratot, anélkül, hogy mindez különösebb kellemetlenséget okozna és a stílusos designt veszélyeztetné. Integrált, Z-alakú fedéllel ellátott. 


Egygombos vezérlés

A Canon CanoScan LiDE 400 egyszerűen vezérelhető a készüléken található gombokkal. Automatikus szkennelés módban felismeri az eredeti dokumentumot, és a beállítást az eredeti irat szerint optimalizálja. Könnyen létrehozhat többoldalas PDF fájlokat is.

Canon CanoScan LiDE 400

Elülső gombok



Paraméterek

Típus

Szkennertípus Asztali, Lapos

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása 4800 x 4800 DPI

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség 7,5 oldal/perc

Csatlakozás

Csatlakozás USB

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete A4

Funkciók

Duplex (kétoldalas) beolvasás Nem

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség Fotók, Könyvek, Szövegek

Méretek

Szélesség 36,7 cm
Mélység 25 cm
Magasság 4,2 cm
Tömeg 1,5 kg
Kód:  QN010g
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2996C010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20