Oldal frissítése

Canon CanoScan LiDE 300

4,6 70 értékelés
28 390 Ft

Canon CanoScan LiDE 300

CanoScan LiDE- Kiváló minőségű szkennelés

Ezzel a kompakt és stílusos szkennerrel gyorsan és hibátlanul szkennelhetsz otthonodban. A Canon CanoScan LiDE 300 nagyfelbontású szkennelést tesz lehetővé egészen 2400 x 480 dpi-ig, CIS szenzorral. Éles szövegvisszaadás jellemzi, és 48 bites belső színmélységének köszönhetően részletgazdag fényképek szkennelését teszi lehetővé. A szkennelés rendkívül gyors - 300 dpi mellett az A4-es méret szkennelése csupán10 másodpercet vesz igénybe. Az eredményt OneDrive-ra, GoogleDrive, DropBox-ba vagy a Pixma Cloud linkre küldheted, ahol a Canon Print alkalmazással telefonodról vagy tabletről is szkennelhetsz.


Canon CanoScan LiDE 300

Továbbfejlesztett fedél

Takaríts meg helyet stílusosan

A Canon CanoScan LiDE 300 ultrakompakt szkenner kis helyet foglal az asztalon, és jól is néz ki. Könnyedén szkennelhetsz bármely típusú dokumentumot és könyvet anélkül, hogy veszélyeztetnéd a stílust. Ebben nagy szerepet játszik a továbbfejlesztett és integrált fedél is.


Egygombos vezérlés

A Canon CanoScan LiDE 300 egygombos vezérlést is lehetővé tesz. Ezenkívül Auto Scan módban a beállítást az eredeti dokumentum szerint optimalizálja. Sőt, többoldalas PDF fájlokat is könnyen létrehozhatsz.

Canon CanoScan LiDE 300

Elülső gombok



Paraméterek

Típus

Szkennertípus Asztali, Lapos

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása 2400 x 2400 DPI

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség 6 oldal/perc

Csatlakozás

Csatlakozás USB

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete A4

Funkciók

Duplex (kétoldalas) beolvasás Nem

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség Fotók, Könyvek, Szövegek

Méretek

Szélesség 36,7 cm
Mélység 25 cm
Magasság 4,2 cm
Tömeg 1,5 kg
Kód:  QN010f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2995C010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20