Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

CANDY BWM 1410PH7B 1-S

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CANDY BWM 1410PH7B 1-S

A legokosabb mosógép a piacon

A Candy BWM 1410PH7B / 1-S célja, hogy egyszerűsítse a mindennapi életben, értékes időt takaríthat meg, és energiát takarítanak meg. A Candy Bianca innovatív funkcióival, köztük az intelligens, egyszerűen használható mobil alkalmazással, hangvezérléssel vagy távoli hozzáféréssel az egyedi beállításokhoz, jelenleg a legokosabb mosógép a piacon. 


Intuitív mosás intelligens funkciókkal

Kényelmes mosás lehetővé teszi, hogy a nagy ajtót a mosógép felső felébe helyezzük, így nem kell túl nagy hajlítással lenni a mosáson . A forgatóválasztó kissé ferde, így a gép könnyen állítható akár álló helyzetben is. A Candy Bianca akár 10 kg vászonot is képes elszállítani, így alkalmas egy nagy otthonra, ahol ellenáll a sebességnek és az energiahatékonyságnak.


A Candy BWM 1410PH7B legfontosabb jellemzői

  • A +++ energiaosztály
  • Kapacitás 10 kg vászonhoz
  • Fekete szín fekete füst ajtóval
  • Zoom funkció a gyors mosáshoz
  • Smart Touch Touch LCD kijelző cseh nyelven
  • 9 alap program + Wifi program
  • Vezérlés a Simply-fi mobil alkalmazáson keresztül
  • Inverteres motor csendes futással
  • Késleltetett indítás akár 24 óra
  • Biztonsági ajtózár
  • Anti-flowflow védelem

Intuitív érintőképernyős működés

Most már nem kell mosóprogramot létrehoznia, azonnal kiválaszthatja azt intuitív puha érintőképernyővel, nagy ikonokkal és cseh lokalizációval . Az intelligens gyűrű lehetővé teszi, hogy a leggyakrabban használt hét ciklust kombinálja a 4 leggyakrabban használt programmal. Összesen több mint 700 kombináció állítható be, így mindig a legmegfelelőbb megoldást választhatja egy bizonyos típusú mosáshoz.


A mosnivaló mindössze 59 perc alatt mosható

A Zoom használatával a lehető legjobb eredményt érheti el, ha bármilyen anyagot bármilyen programban 1 óránál rövidebb idő alatt lemossza, amit más mosógép nem tehet. Exkluzív keverék A Power Jet + a mosópor közvetlenül a ruhanemű között helyezkedik el, amely a Boost fűtési rendszerrel és a CPU gyorsítóval együtt biztosítja a legjobb mosási eredményeket a legrövidebb idő alatt és alacsonyabb hőmérsékleten.


Irányítsa a készüléket hanggal

A Simply-Fi mobil alkalmazások lehetővé teszik a Candy Bianca hangparanccsal történő vezérlését. A megfelelő program kiválasztásánál például kérheti a mosogatást, vagy kérheti a mosógépet. A speciális algoritmus segítségével a mosógép mobil alkalmazáson keresztül kommunikálhat és valódi párbeszédet folytathat magával.


Kommunikáljon a Bianca mosógéppel távolról

A WiFi és az egyszerű Fi funkcióval például a mosási ciklust távolról is bekapcsolhatja, ellenőrizheti az aktuális mosási állapotot, vagy aktiválhatja azt a funkciót, amely a program befejezése után régóta frissen tartja a ruháját .Az alkalmazásban számos más program, komponensvezérlés vagy automatikus karbantartás található , amelyek előre tájékoztatják a gép szűrőjének vagy dobjának tisztításának szükségességét. 


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 72 kg

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,5 m (1,5 m)

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárító nélkül
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló
Programok száma 9

Mosógép méretei

Méret (mélység) Standard (min. 50 cm)
Mélység 54 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Gőzprogram, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, Mobilos vezérlés, Gyerekzár
Mosógép technológia Aquaoverflow

Mosógép színe

Szín Fekete
Kód:  CANPR034
Termékszám:  31008090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20