Oldal frissítése

Camry CR7318

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Camry CR7318

Kellemes felfrissülésre vágysz a forró nyári napokon? Akkor feltétlen próbáld ki a Camry CR7318 3 az 1-ben léghűtő berendezést. A léghűtő nem csak lehűti a levegőt, hanem egyúttal megtisztítja és párásítja is azt. Éppen ezért nem csak az irodák számára jelenthet nagyszerű segítséget, hanem minden otthonban megállja a helyét. Segít a különféle allergiák okozta problémák, azaz a kipirosodott szem, száraz bőr és légúti nehézségek enyhítésében. Ennek köszönhetően ez a termék különösen alkalmas a gyermekes háztartások számára. Ez a léghűtő még az olyan, magas igényekkel rendelkező felhasználóknak is megfelel, akik számára nem idegen az egészséges életmód. Az aktuális hangulatodnak megfelelően 7 színű világítás vagy világítás nélküli üzemmódban is használhatod a Camry léghűtő készüléket.

A Camry CR7318 léghűtő legfontosabb jellemzői

  • A Camry léghűtő hűti, megtisztítja, és párásítja a levegőt
  • Könnyen kezelhető, csak önts bele vizet és kapcsold be
  • A Camry CR7318 párásító technológiával rendelkezik
  • 3 ventilátor sebességgel
  • A levegő áramlási irányának beállítása felfelé vagy lefelé
  • Csendes működés és kompakt méret
  • 7 színű világítás
  • Egyszerű működés
  • USB kábel (1,2 m)

Takarékoskodj a Camry léghűtővel

A Camry CR7318 léghűtő egyik legfőbb előnye a kompakt mérete és a rendkívül energiatakarékos működése. Szinte bárhol használhatod. USB kábelen keresztül történik a tápellátása, tehát a léghűtő könnyedén csatlakoztatható az asztali számítógéphez vagy laptophoz otthonodban vagy a munkahelyeden. Sok esetben igaz az, hogy a Camry léghűtő készüléke képes a drágább és nagyobb energiafelhasználású modellek helyettesítésére. A léghűtő egyhuzamban maximum nyolc órán keresztül üzemel.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Kék

Tulajdonságok

Szín Kék

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 700 ml

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 50 W
Funkciók Párásító, Állítható dőlésszög, Hűtés, Légtisztítás
Sebességfokozat 3
Kijelző Nem
Légáramlás 45 m3/h

Méret és tömeg

Magasság 15 cm
Szélesség 15 cm
Mélység 15 cm
Tömeg 1,6 kg
Kód:  CR7318
Termékszám:  CR7318

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20