Oldal frissítése

Camry CR4907

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Camry CR4907

A Camry olajsütő mindenki örömére fog szolgálni aki rajongója a zsírban sült ételeknek, mindenzt kedvező áron és igényes kivitelben. A kivehető tapadásmentes edény térfogata 2,5 liter, így egyszerre nagyobb mennyiséget is kisüthet, akár egy nagy család számára is. A legmegfelelőbb hőmérsékletet könnyen beállíthatja a beépített termosztát segítségével. A kosár megemelhető, így a használt olaj szabadon távozhat. 
A fedél teljesen levehető, a könnyebb és jobb kezelhetőség és tisztítás érdekében. A fedélen található egy praktikus megtekintő ablak, amelyen keresztül ellenőrizheti az ételt sütés közben. A beépített szagszűrő minimalizálja, hogy a kellemetlen szagok eltávozzanak a sütőből, egy jelzőfény pedig világítással adja tudtunkra, hogy a készülék működik.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló ár
  • Tapadásmentes kivehető 2,5 literes kosár
  • Kosár felső helyzetbe állítása az olaj leeresztéséhez
  • Állítható termosztát
  • Levehető fedél ablakkal
  • Visszajelző lámpa
  • 1800 Watt teljesítmény
 
Kód:  CAMFR001
Termékszám:  CR4907
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15