Oldal frissítése

CAMRY CR4806B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CAMRY CR4806B

Az elegáns és praktikus, fekete színben pompázó CAMRY CR 4806B tésztakészítő nem csak a nagyszerű olasz tészták esetében válik elengedhetetlen segítőtársaddá, hanem bármilyen ízletes, házi készítésű tészta készítésekor. A Camry tésztakészítő praktikus 150 W-os energiafogyasztásával akár hét különféle tészta készítésére is alkalmas, beleértve a pennét, rigatonit, spagettit, linguinit, lasagnét, fettuccinit és a tagliatellét. A készülék automatikusan keveri össze az összes hozzávalót, gyerekjátékká és szórakoztatóvá téve ezáltal a tésztakészítést. Fedezd fel az olasz konyha házi készítésű tésztáit! Buon gusto!

A Camry tésztakészítő legfontosabb jellemzői, fekete

  • Camry CR 4806B praktikus tésztakészítő elegáns fekete kivitelben
  • Akár 7 tésztaféle - penne, rigattoni, spagetti, linguini, lasagne, fettuccini és tagliatelle
  • Automatikusan keveri össze a hozzávalókat, könnyed tésztát eredményezve
  • Tényleges teljesítmény 150 W
  • Fedezd fel az olasz konyha házi készítésű tésztáit a saját konyhádban

Praktikus segítőtárs az olasz konyha világában

A hét, házi készítésű tésztaféle egyszerű elkészítése mellett a CAMRY CR 4806B tésztakészítő tisztítása rendkívül egyszerű. Merülj el az ízletes olasz konyha ízvilágában a házi készítésű tésztákkal! Perfetto!

Kód:  CAMCR807
Termékszám:  CR4806B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20