Oldal frissítése

CAMPINGAZ BBQ Classic Cover L (3 series)

4,8 4 értékelés
26 590 Ft

CAMPINGAZ BBQ Classic Cover L (3 series)

Szeretsz grillezni, de problémát jelent, hogy használat után mivel takard le a grillt? Akkor neked ajánljuk a kiváló Campingaz grill takaróponyvát. A por, pollen, levelek és madárürülék elleni védelem mellett egész évben védelmet nyújt a grillsütőnek az időjárási viszonyok ellen. Poliészter alapanyagból gyártották. Kis súlya ellenére a ponyva mégis átlagon felüli tartóssággal és ellenállóképességgel büszkélkedhet. A lefedés tisztán tartja a grillt és biztosítja, hogy hosszú időn keresztül használhasd. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete szín. A kiváló minőségű Campingaz grill takaró méretei 118 × 146 × 65 cm (ma×szé×ho). Különösen értékelni fogod az egész éves használhatóságot. Ha a grillsütő kint marad a kertben, sem a hó, sem az eső, sem a vihar vagy a napsugárzás sem fog kárt tenni benne. Ha a grillt a pincében vagy a garázsban téliesíted, a ponyva megvédi a portól és más szennyeződésektől.

Grill takaróponyva CAMPINGAZ BBQ Classic Cover L (3 series) ...
Grill takaróponyva CAMPINGAZ BBQ Classic Cover L (3 series) ...

Eme CAMPINGAZ BBQ Classic Cover L (3 series) fontosabb paraméterei

  • A megbízható Campingaz grill takaró megvédi a grillt a portól és egyéb szennyeződésektől
  • Poliészter anyagból készült
  • A kiváló minőségű kialakítást jól kihangsúlyozza az előnyös fekete kivitel
  • A grill takaróponyva méretei: 118 × 146 × 65 cm (ma×szé×ho)
  • A kifogástalan minőségű és vízálló anyagból készült Campingaz grill takaróponyva használatával a grilled tovább funkcionál majd
  • UV-sugárzás elleni védelem
  • Mosással tisztítható
  • Fixálás zsinór segítségével

Egy grillponyvával sokkal könnyebbé válik a grill tisztítása, különösen a téli időszak után

A grill finom ételeket készít. Viszonozd ezt neki. A kimagasló minőségű és vízálló Campingaz grill takaró hosszabb élettartamot biztosít a grillnek. Védelmet biztosít a grillnek a porszemcsék, a pollenek, az eső és az UV-sugárzás ellen. A huzat mosható, így a tél után egyszerűen letörölheted egy ronggyal. Megbízhatóan rögzítheted zsinór használatával. A takaró nagyon könnyen használható, egyszerű fel- és lehúzni. A praktikussági szempontokat szem előtt tartó Campingaz grill ponyvával a téli időszak után könnyedén megtisztíthatod a grillt és rögtön nekiláthatsz a finom steakek elkészítésének.

A következő grillmárkákhoz ajánlott:

Campingaz

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Zsinór
Tulajdonságok Vízhatlan, Mosható, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Poliészter

Kompatibilitás

Márka Campingaz

Méret & súly

Szélesség 146 cm
Magasság 118 cm
Hossz 65 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  CMGCHL064
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2000037296

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20