Oldal frissítése

CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D

A CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D gázgrill lenyűgöz minden profi gázgrilleket előnyben részesítő grill rajongót. Maximálisan komfortos használatot biztosít és egyszerű, kényelmes grillezést kínál. A négy rozsdamentes acélból készült gázégő felmelegíti a rácsokat, amelyek speciális fém profiljuknak köszönhetően hosszú ideig melegek maradnak. Az oldalsó égő mártások és köretek készítésére szolgál. A 3500 cm2 sütőfelület megosztott, zománcozott, öntöttvas lemezből, valamint Culinary Modular grillrácsokból tevődik össze, hogy egyszerre többféle fogást tudj elkészíteni rajta. Az acél rácson grillezhető vagy melegen tartható a hús. Szabályozása a beépített gombok segítségével rendkívül egyszerű. A CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D grill remek választás a kerti grillezésre.

Legfontosabb jellemzők

  • Gázgrill profi teljesítményre
  • Négy rozsdamentes acélból készült gázégő
  • Oldalsó égő
  • 3500 cm2 grillező felület
  • Öntöttvas lemezből, valamint Culinary Modular grillrácsból tevődik össze
  • Billenő acél rács
  • Szabályozható hőmérséklet
  • InstaClean rendszer
  • Teljesítmény: 12.8 + 2.3 kW
  • Gázfogyasztás: 931 + 167 g/h
  • Kerekek
  • Beépített hőmérő a fedelében
  • Tömeg: 60 kg

Beépített hőmérő az egyszerűbb grillezésért

A láng és a hőmérséklet szabályozásának köszönhetően többféle fogás készíthető rajta egyszerre. A fedelébe beépített hőmérővel remekül figyelemmel kísérhető az aktuális hőmérséklet. Minden steak egyenletes átsütést igényel és ez csak bizonyos hőmérsékletnél lehetséges. Mindez egyszerűen elérhető a CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D grillel. Hasonló remek eredményeket ér el a zöldség, burgonya és más élelmiszerek grillezésénél is.

Maximálisan praktikus kialakítás

Nemcsak funkcióival, de maximálisan praktikus kialakításával is kiemelkedik társai közül. Két oldalsó munkalapja, 50kg-os terheléssel, remekül szolgál az alapanyagok, fűszerek vagy a grill tartozékok elhelyezésére. Egyik oldala szükség esetén lehajtható. A fűszerek és a tartozékok szintén tárolhatóak a grill alatti szekrényben. A grill használatát és áthelyezését még könnyebbé teszi kerékrendszere. InstaClean rendszere örömet szerez minden szakácsnak és szakácsnőnek, mivel lehetővé teszi a főzőlapok mosogatógépben való tisztítását. A CAMPINGAZ grill nagyon kényelmes és praktikus grillezést tesz lehetővé, illetve kitűnő eredményeket érhetsz el vele a fogások készítésénél.

Grill mérete:
160.3 × 115.6 × 59.8 cm

Rács mérete:
78 × 45 cm

Figyelmeztetés:
A grillhez javasoljuk a Campingaz csatlakozó készlet megvásárlását. Ezen csatlakozó készlet nélkül, mely nem része a grillnek, a grill nem használható.

Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Gáz
Grill típusa Kerti

Anyag

Grillezőfelület anyaga Öntöttvas
Grill anyaga Acél

Grillfelület méretei

Grillfelület 3 500 cm2
Grillfelület szélessége 78 cm
Grillfelület mélysége 45 cm

Grill méretei

Grill magassága 115 cm
Grill szélessége 160 cm
Grill mélysége 60 cm

Tömeg

Súly 60 kg

Felszereltség

Felszereltség Oldalsó gázégő, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács
Kód:  CMGCHL018
Termékszám:  2000031360

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10