Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CALVIN KLEIN Sheer Beauty EdT 100 ml

4,7 26 értékelés
Változat
Űrtartalom
100 ml
10 790 Ft

CALVIN KLEIN Sheer Beauty EdT 100 ml

A Calvin Klein Sheer Beauty egy könnyű, virágos illat a fiatal, magabiztos nőknek. Ez az egyedülálló illat kihangsúlyozza az Ön természetességét, önbizalmát és bájosságát - így tökéletes kiegészítője mindennapi viseletének. A Calvin Klein Sheer Beauty fej illatában elvarázsolja majd a Bellini koktél, a piros bogyós gyümölcsök és a bergamot, majd egy idő után megérzi az összetéveszthetetlen liliom, bazsarózsa és az elegáns jázmin illatát. A legvégén élvezni fogja az édes vanília, a szantálfa és a pézsma illatát is. Ez a könnyedség kiemeli az Ön kifinomult stílusát, Ön pedig nap mint nap újra szeretné érezni illatát. A gyönyörű gyöngyházfényű flakon pontosan tükrözi ennek az illatnak az egyedi jellegét, szépsége a szemet is gyönyörködteti.
Fej: bergamot, ribizli, Bellini koktél
Bázis: szantálfa, vanília, pézsma
Szív: jázmin, liliom, bazsarózsa
Töltet: 100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Jázmin, Liliom, Ribizli, Vanília
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFG786
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607342306134
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15