Oldal frissítése

CALVIN KLEIN Contradiction EdP

4,6 15 értékelés
10 990 Ft

CALVIN KLEIN Contradiction EdP

Olyan parfümöt vásárolnál, aminek az illata garantáltan felkelti a környezeted érdeklődését? A(z) CALVIN KLEIN Contradiction EdP káprázatos illat nőknek. A parfüm fő összetevői a virágos aromák, jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. Ez a parfüm főleg a nyári napokon ideális viselet, de hétköznapokra is kiváló. A(z) CALVIN KLEIN Contradiction EdP parfüm Amerikában készül. A(z)

A(z) CALVIN KLEIN Contradiction EdP parfüm főbb tulajdonságai

  • Tökéletes parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • Amerikából származó parfüm

További információk a(z) CALVIN KLEIN gyártóról

A világhírű Calvin Klein márkanév ennek a jól ismert divattervezőnek köszönhetően látott napvilágot 1968-ban. Egyik legismertebb illata a CK one unisex, amelyet férfiak és nők egyaránt örömmel használnak. A Calvin Klein illatokat a népszerű minimalista stílus jellemzi.

Kód:  KPFC2375nad
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05