Oldal frissítése

Call of Duty: Modern Warfare 3

4,5 95 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Call of Duty: Modern Warfare 3

A Call of Duty: Modern Warfare 3 sok érdekes helyszínre visz el a háborús műveletek során. A küldetések Prágában, Londonban, Párizsban, Berlinben, Hamburgban és Moszkvában zajlanak. A játék nagyon változatos - az egyik küldetésben az orosz biztonsági hivatal tagja leszel, egy másik feltárja a SAS világát, és a tankcsata sem fog hiányozni.

Orosz invázió Manhattanben

A Modern Warfare 3 orosz katonák nagyszabású inváziójával kezdődik Manhattanben, és az egzotikus Dubaiban való összecsapással fejeződik be. A játék története nagyszerű, sok csavart és kemény csatát kínál, amelyekben meg kell mutatnod a képességeidet és a harci ösztöneidet. Természetesen a számos multiplayer térkép sem hiányozhat, ahol összemérheted az erődet a barátaiddal. Csakúgy, mint a népszerű Spec Ops együttműködési mód, amelyben az egymásra hangolódás és a pontos taktika játsszák a főszerepet.

Fő jellemzők

  • Több személy szemszögéből elmondott történet
  • Gyakorlatilag filmes koncepció
  • Átlagon felüli multiplayer
  • Értékelés a metacritic.com-on - 78 %
Kód:  Hranad0070
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10