Oldal frissítése

Call of Duty: Advanced Warfare

3,9 8 értékelés

Call of Duty: Advanced Warfare

A Sledgehammer Games fejlesztői három évet kaptak, és a képek alapján úgy tűnik, nem unatkoztak. Vonzó témával érkezik a szintek függőleges kialakítása és a futurisztikus változtatások jó része. Tehát ismét egy hihetetlen, adrenalintól ittas útnak nézel elébe az elejétől a végéig. Ez nem lehet más, mint a legendás Call of Duty, és világszerte több millió játékos ünnepli korai karácsonyát november elején. Idén igazi sláger lesz! Call Of Duty: Advanced Warfare!

  

Singleplayer a filmszerkesztésben

  

A híres hollywoodi színész, Kevin Spacey a legnagyobb magán katonai szervezet vezetőjének szerepét veszi át, és egyre jobban hajtja a vágy, hogy az emberi történelmet a saját oldalára fordítsa. 2045-ben csak egyetlen valamirevaló hadsereg van, és így minden katonai és politikai esemény középpontjában ez áll. Elit katonaként nekilátsz feladatokat ellátni szerte a világon, és idővel azt tapasztalod, hogy valami nincs rendben.

A közeljövőben a zöld ruhák már többé nem katonát rejtenek, hanem szó szerint egy szörnyeteg van a  különleges exoszkeleton alatt, amely szuperképességekkel rendelkezik. Emeletes házak magasságában ugrálva, az autókat védekező barikádrokká építve, és még sok más akció során a határ már csak a csillagos ég. A multiplayer mód aktiválásával még ennél is jobb lehet.

  

Egyetlen vezető fantasztikus online csatákban

  

Az exoszkeleton megjelenésével a multiplayer játék teljesen új szabályokat kap. A fizikai erő növelésével együtt a ruhának is van egy olyan eleme, amely lehetővé teszi a speciális képességek rövid használatát. Lebegés, láthatatlanság, de golyóálló pajzs is tetszik, és a játék még más lehetőségeket is rejt. De azt, hogy minden egyszerre a rendelkezésedre áll, felejtsd el - nem véletlenül. Itt mindennek az alapja a becsületes csapatmunka és a gondos együttműködés.

Még az Advanced Warfare játékban is létezik egy kifinomult jutalomrendszer, és az alkotók több mint ezer ígéretet tesznek . Különböző fegyverek, exoszkeleton javítások és egyedi felszerelések állnak rendelkezésre a karakterekhez három minőségi szinten: az Enlisted, a Professional és az Elite szinteken. Még mielőtt beállítanád az új felszerelést, jó ötlet virtuális lövöldözési tartományra váltani, ahol mindent kipróbálhatsz. Biztosan nem akarsz a csapattársaid előtt lebőgni. A grafikus koncepciót a játék összes képe és a trailer is hordozza.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Katonai, Történelmi korszakok
Játékmechanika PVP
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PC - doboz

Sorozat

Játék és filmsorozat Call of Duty

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Phenom II, Intel Core i3
Processzor frekvencia 2,9 GHz (2,9 GHz)
Videókártya AMD Radeon HD 5870 1GB, nVidia GeForce 450
RAM memória 6 GB
Szükséges hely a merevlemezen 55 GB
Operációs rendszer Windows 10, Windows 8 64-bit, Windows 7 64-bit

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor frekvencia 3,3 GHz
Videókártya NVIDIA GeForce GTX 760
RAM memória 8 GB
Szükséges hely a merevlemezen 55 GB
Operációs rendszer Windows 10, Windows 8 64-bit, Windows 7 64-bit
Kód:  WG474b
Termékszám:  33484EN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05