Oldal frissítése

Caffesso Milano CA160-MIL

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Caffesso Milano CA160-MIL

Csomagolás kávé kapszula Caffesso örömére minden szerelmes a legfinomabb kávék a világ minden tájáról.Caffesso elkülönülnek, és nagyra értékelik a márka, amely 2010-ben alakult, a forgalomba hozatal kompatibilis kapszulák.Caffesso Milano tartalmaz 16 dobozok (összesen 160 kapszula) megtapasztalni egyedülálló pillanatokat a kedvenc kávé. Most élvezheti egy csésze, amikor csak kedve tartja.Minden kapszula tartja összetéveszthetetlen aromáját és zamatát. Kapszulák tervezték Nespresso gép.
Milano egy kivételes keveréke a gabona 100% Arabica, termesztett nagy magasságokban Dél-és Közép-Amerikában, komponenst egy kelet-afrikai gabona. Erős kávé intenzitással 9 jellemzi az íze az ősi Kelet.A kávé készítésére alkalmas ristretto, espresso de cappuccino vagy cafe latte.
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:Nespresso kapszula kávéfőzők
Alkalmas:
Ristretto 25 ml
Eszpresszó 40 ml
cappuccino
latte
intenzitás:
9
Típus kávé:
100% Arabica
A csomag tartalma:
16 doboz / 160 kapszula

Kód:  MAC2001e2
Termékszám:  CA160-MIL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20