Oldal frissítése

Caffesso Milano CA10-MIL

4,0 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1-4 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5-9 db 1 120 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 10 vagy több db 1 060 Ft/db

Caffesso Milano CA10-MIL

Egy csomag Cafesso kávé kapszula örömére szolgál a világszerte legjobb minőségű kávé minden szerelmesének. A Caffesso egy kifinomult és nagyra értékelt márka, amely 2010-ben jött létre, a kompatibilis kapszulák forgalomba hozásával. Egy dobozban 10 Caffesso Milano kapszula található, amelyek az egyedi pillanatok megtapasztalára szolgálnak a kedvenc kávé által. Most élvezettel megihatsz egy csésze kávét, amikor csak kedved tartja. Minden kapszula tartalmazza az összetéveszthetetlen aromát és zamatot. A kapszulákat a Nespresso gépekhez tervezték.
A Milano egy kivételes keveréke a 100% Arabica szemeknek, amelyeket Dél-és Közép-Amerika nagy tengerszint feletti magasságaiban termesztenek, kombinálva a kelet-afrikai kávészemek keverékével. A 9-es intenzitású erős kávéra jellemző az ősi Kelet aromája. A kávé alkalmas ristretto, espresso, de cappuccino vagy cafe latte készítésére is.
Adatok:
Ajánlott:
Nespresso kapszulás kávéfőzőkbe
Alkalmas:
Ristretto 25 ml
Espresso 40 ml
Cappuccino
Latte
Intenzitás:
9
Kávé típusa:
100% Arabica
A csomag tartalma:
1 csomag/10 kapszula

Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Adagok száma

Adagok száma 10 porce

Italtípus

Ital típusa Tejes kávéitalok, Tejmentes kávés italok

Kávé típusa

Kávétípus 100% Arabica
Kávé eredete Dél-Amerika, Közép-Amerika, Afrika, India
Kód:  MAC2001e
Termékszám:  CA10-MIL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20