Oldal frissítése

Caffesso Lungo CA160-LUN

Kiegészítők a termékhez

Caffesso Lungo CA160-LUN

A  Caffesso kávékapszula megörvendezteti a legfinomabb kávék szerelmeseit a világ minden tájáról. A Caffesso előkelő és nagyra értékelt a márka, amely 2010-ben lépett piacra kompatibilis kapszulák forgalmazásával. A csomag 16 doboz Caffesso Lungo-t tartalmaz (összesen 160 db kapszula), hogy egyedülálló pillanatokat élhess át kedvenc kávéddal. Minden kapszula összetéveszthetetlen aromájú és zamatú kávét rejt. Nespresso kapszulás kávégéphez tervezve.
Lungo egy könnyű, közepes intenzitású, afrikai és a távol-keleti kávé keveréke. A Lungo hosszú lefőzése különösen az amerikai kávét kedvelők számára ideális.
Kompatibilitás:
Nespresso kapszulás kávéfőzők
Alkalmas:
110 ml Lungo elkészítéséhez
Intenzitás:
5
Kávé típus:
Ízek és aromák mámorító keveréke. Virágos, karamell és földes aromájú kávéhoz, Közép-Olaszországból.
A csomag tartalma:
16 doboz / 160 db kapszula

Kód:  MAC2001b2
Termékszám:  CA160-LUN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20