Oldal frissítése

Caffesso Italiano CA10-ITA

4,0 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Caffesso Italiano CA10-ITA

A Caffesso kávékapszula kiszerelés megelégedéssel tölt el minden kávérajongót, aki szerelmes a világ minden tájáról származó legfinomabb kávéba. A Caffesso kitűnik ebből a körből és nagyra értékelt a márka, amelyet 2010-ben alapítottak és kezdték el a piacralépést a versenyképes kávékapszulák forgalomahozatalával. Egy dobozban 10 Caffesso Italiano kávékapszula van, egyedülálló élményt adó pillanatokat élhet át a kedvenc kávéjával. Minden kapszula megőrzi az összetéveszthetetlen aromáját és zamatát. A kávékapszulákat a Nespresso kávéfőző géphez fejlesztették ki.
Az Italiano az ízek és aromák egyedülálló keveréke. Virág-, földillat és karamell karakterisztikákat hordozó kávéra emlékeztet, amelyet hagyományosan Közép-Olaszországban.készítenek.
Úgy tervezték, hogy:
Nespresso kávéfőzőkhöz való kapszula
Alkalmas:
Eszpresszó 40 ml
Erősség:
6
 Kávé típus:
Az ízek és aromák mámorító keveréke,  virág, földárnyalatú karamell és kávé karakterisztikák jellemzik, a Közép-Olaszországban készített kávék jellegzetességét hordozza.
A csomag tartalma:
1 csomag / 10 kapszula

Kód:  MAC2001c

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10