Oldal frissítése

Caffesso Intenso CA200-INT

Kiegészítők a termékhez

Caffesso Intenso CA200-INT

Csomagolás kávé kapszula Caffesso örömére minden szerelmes a legfinomabb kávék a világ minden tájáról.Caffesso elkülönülnek, és nagyra értékelik a márka, amely 2010-ben alakult, a forgalomba hozatal kompatibilis kapszulák. Caffesso Intenso tartalmaz 16 dobozok (összesen 160 kapszula) megtapasztalni egyedülálló pillanatokat a kedvenc kávé. Most élvezheti egy csésze, amikor csak kedve tartja.Minden kapszula tartja összetéveszthetetlen aromáját és zamatát. Kapszulák tervezték Nespresso gép.
Itens rendkívül erős keverék intenzitása 12 álló szemek legrégebbi területek azok bekövetkezése Etiópiából, Mexikó, India és Kolumbia. Tippek a kakaó és citrus hozzá egy érdekes következtetést.A kávé készítésére alkalmas ristretto, espresso de cappuccino vagy cafe latte.

Úgy tervezték, hogy:
Nespresso kapszula kávéfőzők
Alkalmas:
Ristretto 25 ml
Eszpresszó 40 ml
cappuccino
latte
intenzitás:
12
Típus kávé:
Erős espresso keverék egyesíti kávészemek legrégebbi foltok Etiópia, Mexikó, India és Kolumbia.
A csomag tartalma:
16 doboz / 160 kapszula

Kód:  MAC2001h2
Termékszám:  CA160-INT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15