Oldal frissítése

Caffesso Grande Gusto kávékapszula válogatás CA200-GRA

Kiegészítők a termékhez

Caffesso Grande Gusto kávékapszula válogatás CA200-GRA

Egyedülálló lehetőség a kávézás szerelmeseinek! A kávékapszulákat tartalmazó Caffesso Grande Gusto ajándékdobozban hat féle kávétípust talál, beleértve a koffeinmentest kávét is. Ne hagyja ki ezt a gazdag ízekkel és intenzív illatokkal teli kellemes élményt! Nem számít, hogy Italiano Aromatico, Milano, Forza Roma, Lungo vagy Decaffeinato kávét iszik, a kávébabok mindegyiküknél gondosan ki lettek válogatva, így mindig tökéletes ízt fog kapni. A Grande Gusto kapszulákkal könnyedén el tud készíteni szinte bármilyen típusú kávét. A Caffesso kapszulák Nespresso kompatibilisek.

Mit fog értékelni a Caffesso Grande Gusto kávékapszula csomagban?

  • A Caffesso Grande Gusto kávékapszulák egyszerűen és gyorsan előkészíthetőek
  • A díszdobozban 6 féle kávé található
  • 40 × Italiano / Aromatico / Milano / Forza Roma
  • 20 × Lungo / Decaffeinato
  • Gazdag íz, intenzív kávé aroma
  • Gondosan válogatott kávészemek
  • Változó intenzitás
  • A Caffesso Grande Gusto kávékapszulákkal szinte bármilyen típusú kávé elkészíthető
  • Nespresso kávégép kompatibilis

Európai ihlet 

A Caffesso kávékapszulákat az az egyszerű de forradalmi ötlet inspirálta, mellyel a régi svájci Nespresso márka készítette a finom eszpresszót.  A Caffessa felügyelete alatt dolgozó olasz és más európai kávészakértők csak a legjobb kávészememekkel dolgoznak, valódi olasz pörkölési technikákat alkalmaznak, és így hoznak létre tökéletes kávékeverékeket. Az Európában csomagolt Caffesso kávékapszulák magas minőségét és finom zamatát minden kávészerető meg akarja ízlelni.

A csomag tartalma:
20 × 10 Caffesso Grande Gusto kapszula

 

Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 200 porce
Kód:  MAC2001i2i2
Termékszám:  CA200-GRA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15