Oldal frissítése

Caffesso Aromatico CA200-ARO

Kiegészítők a termékhez

Caffesso Aromatico CA200-ARO

A Caffesso kávé kapszula kiszerelés megelégedéssel tölt el minden kávérajongót, aki szerelmes a világ minden tájáról származó legfinomabb kávéba. ACaffesso kitűnik ebből a körből, és nagyra értékelt a márka, amelyet 2010-ben alapítottak és kezdték el a piacralépést a versenyképes kávé kapszulák forgalomba hozatalával. A Caffesso Aromatico 16 dobozt tartalmaz (összesen 160 kapszulát), megismételhetetlen pillanatokat élhet át a kedvenc kávéjával. Most bármikor megkóstolhat egy csészényit, amikor csak kedve tartja. Minden kapszula megőrzi az összetéveszthetetlen aromáját és zamatát. A kapszulák a Nespresso kávégéphez lettek kifejlesztve.
Aromatico sötét színű, jól kiegyensúlyozott keveréke az Arabica és Robusta kávébaboknak. Közepesen pörkölt kávé, 7 -es intenzitási fokozat jellemzi egy rafináltan finom csokoládé jellegű mellék ízzel. Az Aromatico kávé alkalmas eszpresszó, cappuccino vagy cafe latte, azaz tejes kávé készítésére.

Úgy tervezték, hogy:
Nespresso kávéfőzőkhöz használható kapszula
Alkalmas:
Eszpresszó 40 ml
cappuccino
latte ( tejes kávé)
intenzitás:
7
Kávé típus:
Egy jól kiegyensúlyozott keverék az Olaszország déli részén főzött eszpresszó jellegű kávéhoz hasonlít.
A csomag tartalma:
16 doboz / 160 kapszula

Kód:  MAC2001d2
Termékszám:  CA160-ARO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05