Oldal frissítése

Caffesso Aromatico CA10-ARO

3,6 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Caffesso Aromatico CA10-ARO

A Caffesso kávékapszula csomagolás minden kávé szerelmesének örömére a legfinomabb kávékat tartalmazzák a világ minden tájáról. A Caffesso egy kiemelkedő és nagyra értéket márka, amely 2010-ben alakult meg és azonnal piacképes kapszulákat gyártott. Egy dobozban 10 Caffesso Aromatico kapszula található, amellyel egyedülálló pillanatokat tapasztalhat meg mindeki a kedvenc kávéja fogyasztása közben. Azonnal élvezheti az elkészített csésze kávét, amikor csak kedve tartja.Minden kapszula összetéveszthetetlen aromát és zamatot nyújt. Kapszulákat Nespresso gépek számára tervezték.
Az Aromatico sötét, jól kiegyensúlyozott keveréke arabica és robusta baboknak. Közepesen pörkölt kávé, a csokoládé 7 jellegzetes tónusával bír. Az Aromatico kávé alkalmas espresso, cappuccino vagy cafe latte készítésére is.

Felhasználható:
Nespresso kapszula kávéfőzők számára
Alkalmas:
Eszpresszó 40 ml
Cappuccino
Latte
Intenzitás:

7

Kávé típusa:

Az Olaszország déli részéről származó kávé jól kiegyensúlyozott keveréke eszpresszó készítéséhez.
A csomag tartalma:
1 csomag / 10 kapszula

Kód:  MAC2001d

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10