Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTKC-04 rózsaszín

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH PROTECT NUTKC-04 rózsaszín

Az új C-TECH PROTECT sorozat univerzális tokjai megváltoztatják a játék szabályait. Hagyd, hogy a stílusos design elvarázsoljon téged, és szerezze be ezt a tokot a mindennapi életének partnereként. A C-TECH PROTECT biztosítja a készülék megbízható védelmét, és modern megjelenést ad neki, amely nem akadályozza a praktikus használhatóságát. Az egyik fő technológiai előnye a FlexGrip rendszer. Ez négy műanyag rúdból áll, amelyek biztonságosan rögzítik a tablet összes sarkát. Soha többé nem fog megtörténni, hogy a tablet kiesik a tokból, amely a többi márkájú tokok egyik gyakori kellemetlensége.

A C-TECH PROTECT tokok gyártásánál a legjobb minőségű mesterséges bőrt használtuk. Sima felülettel, egyszerű kezelhetőséggel és kinyithatósággal büszkélkedhet. Nagyon könnyű eltávolítani a szennyeződéseket egy ilyen felületről, így a tok mindig tiszta és szalonképes marad. Egy másik nagyon hasznos tulajdonsága minden felhasználó számára a lehetőség, hogy a tokot állvánnyal is használhatja - két alapvető pozíció áll rendelkezésre mindenkinek, amelyek közül választhatnak. Ennek köszönhetően könnyedén nézheti kedvenc filmjét vagy olvashat igazán kényelmesen.

A C-TECH PROTECT egy integrált billentyűzet is egy microUSB csatlakozóval. Ez a billentyűzet az összes OTG-kompatibilis eszköz számára készült - és a legtöbb piacon lévő ilyen. Ez a funkció teljesen kiküszöböli a kompakt tablet néhány hátrányát - a rosszabb használatot a munkánál, az e-mailek és hosszabb szövegek írását. Ne korlátozd magad és a C-TECH PROTECT-tel maximalizáld a produktivitásod!

Legfontosabb előnyök:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rögzítő rendszer
  • Integrált microUSB billentyűzet
  • Elegáns és korszerű design

Műszaki adatok:

Típus:
Univerzális

Kompatibilitás:
9,7 "- 10,1"

Maximális tablet méret:
256 x 192 mm

Anyaga:
Sima műbőr

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Integrált billentyűzet
Kód:  MD050q9v
Termékszám:  NUTKC-04P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15