Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTKC-04 kék

3,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH PROTECT NUTKC-04 kék

A tabletekhez használható új C-TECH PROTECT sorozat univerzális tokja megváltoztatja a játék szabályait. Hagyja magát elvarázsolni az elegáns kivitelezésével és vegye úgy, mint egy partnert a mindennapi életben. A C-TECH PROTECT a készülék számára megbízható védelmet és modern megjelenést biztosít, amely nem zavarja a használhatóságát. Az egyik fő technológiai előnye a FlexGrip rögzítőrendszer. Négy műanyag részből áll, amelyek biztonságosan rögzítik a tablet összes sarkát. Soha nem fog megtörténni az, hogy a tablet kiesik a tok oldalán, amely egy általános kellemetlenség a konkurens tokoknál.

A C-TECH PROTECT tok gyártásánál a legjobb minőségű műbőrt használták. Sima felülettel, könnyű kezelhetőséggel és nyitással büszkélkedhet. Erről a felületről nagyon könnyű eltávolítani az összes szennyeződést, tehát a tok mindig tiszta és reprezentatív lesz. Egy másik nagyon hasznos funkció az összes felhasználó számára az a képesség, hogy a tok úgy pozícionálható, mint egy állvány - két alapvető pozíció áll rendelkezésre, amelyekből mindenki választhat. Ennek köszönhetően könnyedén nézheti a kedvenc filmjeit vagy igazán kényelmesen olvashat.

A C-TECH PROTECT egyik nagy előnye, hogy tartalmaz egy integrált billentyűzetet mikroUSB csatlakozóval. Ezt a billentyűzetet olyan eszközökhöz tervezték, amelyek támogatják az OTG funkciót - és a piacon már a többség ilyen. Ez a tulajdonság teljesen kiküszöböli a kompakt tabletek néhány hátrányát - kevésbé használható a munka során, az e-mailek és az egyéb szövegek írásánál. Ne korlátozza magát és a C-TECH PROTECT segítségével maximalizálja a produktivitását!

A legfontosabb előnyei:

  • Univerzális tok
  • Megbízható rögzítő rendszer - FlexGrip
  • Integrált billentyűzet microUSB-vel
  • Elegáns és korszerű kialakítás

Műszaki adatok:

Típus:
Univerzális

Kompatibilitás:
9,7 "- 10,1"

A tablet maximális méretei:
256 x 192 mm

Anyaga:
Sima műbőr

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Integrált billentyűzet
Kód:  MD050q9t
Termékszám:  NUTKC-04L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15