Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTKC-01 Tablet Tok

3,3 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH PROTECT NUTKC-01 Tablet Tok

Az új univerzális C-TECH PROTECT sorozat megváltoztatja a játékszabályokat. Hagyja elragadni magát a stílusos kialakításnak, és váljon partnerévé ez a kiváló tok a mindennapokban. C-TECH PROTECT megbízható védelmet és modern megjelenést nyújt, ami természetesen nem zavarja a használatot. Az egyik fő technikai előny a FlexGrip rendszer. Ennek 4 db műanyag pöcök az alapja, a tok négy sarkán, mely biztonságosan rögzíti a tabletet. Többször nem fog előfordúlni, hogy a tablet kicsúszik a tokból, ami egy igen gyakori probléma a hasonló tokoknál.

A C-TECH PROTECT tok kiváló minőségű mesterséges bőrből készült. Kézben tartva sima érzetet kelt, könnyedén kezelhető és nyitható. Emellett egyszerűen eltávolítható mindenféle szennyeződés az ilyen felületről, így a tok mindig tiszta és figyelemre méltó lesz. Egy másik kiemelkedő tulajdonság, mely minden felhasználó számára igen hasznos lehet, a könnyedén kihajtható támasz a tok hátoldalán - segítségével kétféle pozíció közül is választhat. Ennek köszönhetően bármikor könnyedén nézheti kedvenc filmjeit, vagy éppen olvashat kényelmesen.

A C-TECH PROTECT tok mindemellett tartalmaz egy billentyűzetet, microUSB csatlakozóval. Ez a billentyűzet azon termékekhez készült, melyek támogatják az OTG csatlakozást - és a piacon lévő legtöbb termék ilyen. A tok ezen tulajdonsága szinte teljesen megszünteti a kompakt tabletek hátrányait - nehézkes gépelés munka közben, email írása közben vagy éppen hosszabb szövegek gépelése közben. Ne hagyja hogy hátráltassa bármi is, maximalizálja hatékonyságát a C-TECH PROTEC tok segítségével!

A legfontosabb előnyök:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rögzítő rendszer
  • Integrált billentyűzet, microUSB csatlakozóval
  • Elegáns és modern kialakítás

Műszaki adatok:

Típus:
- univerzális

Kompatibilitás:
- 7 "- 7,85"-os tabletekhez

Maximális tablet méret:
- 230 x 149 mm

Anyaga:
- sima műbőr

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Integrált billentyűzet
Kód:  MD050q8n
Termékszám:  NUTKC-01P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10