Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTKC-01 piros

4,0 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH PROTECT NUTKC-01 piros

Az új C-TECH PROTECT univerzális tablettok sorozat megváltoztatja a játékszabályokat. Hagyd, hogy elvarázsoljon az elegáns design, és használd ezt a tokot mindennapi életed részeként. A C-TECH PROTECT tok biztosítja a tablet megbízható védelmét, modern megjelenést nyújt, amely nem zavarja a használhatóságot. Az egyik fő technológiai előnye a FlexGriprögzítő rendszer. Ez négy műanyag tartó, amelyek biztonságosan rögzítik a tablet sarkait. Veled soha nem történik meg, hogy a tableted leesik a tartóról, ami a konkurencia tablettokjainak gyakori, kellemetlen tulajdonsága.

A C-TECH PROTECT tokok készítéséhez a legjobb minőségű műbőrt használják. Felülete finom, sima, a tok jól kezelhető és egyszerűen nyitható. Az ilyen felületről könnyedén el lehet távolítani a szennyeződéseket, így a tok mindig tiszta és mutatós marad. Egy másik nagyon hasznos funkció minden felhasználó számára, hogy a tablet tok állványozható - két alapvető pozíció közül választhatsz. Ennek köszönhetően komfortosan nézheted kedvenc filmjeidet, vagy igazán kényelmesen olvashatsz.

A nagyon kedvező áron kapható C-TECH PROTECT tok beépített, micro USB csatlakozós billentyűzettel rendelkezik. Ezt a billentyűzetet úgy tervezték, hogy minden OTG funkciót támogató eszközzel használható - és a piacon található berendezések többsége ilyen. Ez a tulajdonsága teljesen kiküszöböli a kompakt tabletek azon hátrányait, hogy nehézkesen használhatók munkához, e-mailezésre vagy hosszabb szövegek írására. Ne engedd magad korlátozni, és a C-TECH PROTECT segítségével növeld hatékonyságodat a maximumra!

Főbb előnyei:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rögzítő rendszer
  • Beépített, micro USB csatlakozós billentyűzet
  • Stílusos és modern design

Műszaki adatok:

Típus:
univerzális

Kompatibilitás:
7"-7,85" tabletek

A tablet maximális méretei:
230 x 149 mm

Anyaga:
műbőr, sima

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Integrált billentyűzet
Kód:  MD050q8k
Termékszám:  NUTKC-01R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05