Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTKC-01 fekete

3,4 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH PROTECT NUTKC-01 fekete

A C-TECH PROTECT univerzális tablettokok legújabb szériája alapjaiban változtatja meg mindazt, amit eddig az ilyen termékekről gondoltunk. A mindennapi használatra alkalmas, tetszetős kialakítású tokra méltán lehet büszke a tulajdonosa. A C-TECH PROTECT – ahogy a neve is ígéri – megbízhatóan védi a tabletet. Az elegáns, modern design nem megy a használhatóság rovására. A FlexGrip technológia úgyszintén kiemeli a konkurens termékek mezőnyéből. Ennek lényege, hogy a tablet biztonságosan bepattintható a tok sarkain elhelyezett négy műanyag rögzítőpántba. Többé nem eshet meg az a csúfság, hogy a készülék kicsúszik, netán kipottyan a helyéről, ami a hagyományos tokoknál bizony gyakran előfordul.

A minőségi műbőrből készült C-TECH PROTECT tok könnyen kezelhető és egyszerűen nyitható. A sima felületről gond nélkül el lehet távolítani a szennyeződéseket, így mindig tiszta, makulátlan állapotban tarthatjuk a tokot, amelynek másik nagy előnye, hogy állványként is használható. Két különböző pozíció közül választhatunk, ha kikapcsolódásként filmnézéshez vagy éppen pihentető olvasáshoz támad kedvünk.

A C-TECH PROTECT tokhoz integrált billentyűzet is tartozik microUSB csatlakozóval. A billentyűzet minden olyan készülékkel kompatibilis, amely támogatja az OTG funkciót – márpedig ez a kereskedelmi forgalomban kapható mobileszközök nagy részére jellemző. A beépített billentyűzettel kiküszöbölhető a kompakt táblagépek egyik gyenge pontja, nevezetesen hogy nehézkes velük dolgozni, illetve hosszabb e-maileket, szöveges üzeneteket írni. Úgyhogy munkára fel, ne hagyja magát és C-TECH PROTECT-et korlátok közé szorítani!

A legfontosabb előnyök:

  • univerzális tok
  • megbízható FlexGrip rögzítés
  • integrált microUSB billentyűzet
  • stílusos, modern design

Műszaki adatok:

típus:
univerzális

kompatibilitás:
7 "- 7,85" tablet

anyaga:
sima műbőr

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Integrált billentyűzet
Kód:  MD050q8j
Termékszám:  NUTKC-01B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20