Oldal frissítése

C-TECH PROTECT NUTC-04 piros

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

C-TECH PROTECT NUTC-04 piros

A C-TECH PROTECT legújabb sorozata egy új szintre emeli az univerzális tablettokokat. Engedje, hogy a stílusos design elbűvölje, és váljon mindennapos társává ez a tok. A C-TECH PROTECT megbízható védelmet biztosít az eszközének úgy, hogy közben modern külsőbe bújik, ráadásul nem zavarja az embert a mindennapos használat során. A legfőbb technikai előnye az új FlexGrip rögzítő rendszer. Négy műanyag rudacskából áll, amelyek a tablet négy sarkát rögzítik. Ezért sosem fog előfordulni, hogy a tablet kiesik a tok oldalán, amely gyakorta kellemetlenséget okoz a többi toknál.

Kiváló minőségű műbőrt használtak a C-TECH PROTECT készítéséhez. Ezáltal sima felülettel, könnyű kezelhetőséggel és nyithatósággal büszkélkedik. A piszok eltávolítása is rendkívül könnyedén végezhető, így a tokja mindig tiszta és szalonképes lesz. Egy másik nagyon hasznos funkció a felhasználó számára, hogy lehetséges állványként is használni a tokot- két alapvető pozíció áll rendelkezésre, amely mindenki számára tartogat valamit. Ennek köszönhetően könnyedén nézheti meg kedvenc filmjét, vagy éppen kényelmesen olvashatja könyvét.

Végül, de nem utolsó sorban, az ára hihetetlen!

A legfontosabb előnyök:

  • Univerzális tok
  • Megbízható FlexGrip rögzítő rendszer
  • Integrált microUSB billentyűzet
  • Elegáns és korszerű kialakítás

Műszaki adatok:

típus:
univerzális

kompatibilitás:
9,7 "- 10,1" tabletek

Maximális méreteit tabletta:
266 x 194 mm

anyaga:
Sima műbőr

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  MD050q7t
Termékszám:  NUTC-04R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20